Home » Printer » Epson ET-8500 [TEST]: Driftsbillig printer til det kreative hjem
Epson ET-8500 [TEST]: Driftsbillig printer til det kreative hjem

Epson ET-8500 [TEST]: Driftsbillig printer til det kreative hjem

Share

Med flot printkvalitet, økonomivenlige blæktanke og nem trådløs betjening er Epson ET-8500 oplagt som centrum for udskrift af dokumenter og billeder i hjemmet

Har man blot en lille interesse for foto, vil man hurtigt få smag for at printe sine pletskud ud. Det er bare noget andet at have flotte udskrifter hængende, end at skulle grave billederne ud af pc’en, hver gang man vil nyde dem.
Det nytter dog ikke meget, hvis farverne slet ikke ligner de oprindelige og detaljerne flyder ud.

Med ET-8500 har Epson skabt en printer, der leverer fotoprints i den fineste klasse, men uden meget af det besvær, der ofte hører denne type printer til.

Den er nydeligt designet i hvid plast med papirbakke både bagtil og foran. I den ene af de forreste bakker kan man blandt andet lægge cd’er og dvd’er, hvis man vil printe design på disse medier.

Se også:  Epson holder op med at sælge laserprintere – nu handler det kun om blæk

Foran er også et pænt stort touchdisplay med skarp skærm samt en helt ny menu, som er mere intuitiv, end vi er vant til. Du er hurtigt i gang med printeren, og skulle der være problemer, kan du få du en illustreret trin for trin-guide til at løse dem.

Kobler du printeren på dit Wi-Fi, kan du uden videre udskrive fra enhver computer eller pc på samme netværk. Det kræver ingen yderligere softwareinstallation. Der findes dog en mobilapp, hvis du ønsker dybere indstillingsmuligheder.

Billig i drift

Blæk til fotoprintere er typisk dyrt og kræver hyppig påfyldning, men med ikke på ET-8500.

Den anvender blæktanke i stedet for patroner, og det betyder, at blækket bliver væsentlig billigere, samt at der skal påfyldes sjældnere. Printeren kommer med fyldte tanke, og Epson lover, at de leverer op til 2300 fotoprint, før de skal genfyldes.

Se også:  Ny scanner-serie skal gøre det enklere at digitalisere dokumenter

Hvorvidt det holder, vil selvfølgelig afhænge af farvesammensætningen og typen af billeder, du udskriver, men det betyder, at du ikke skal tænke på driftsomkostninger det første lange stykke tid.

Printeren anvender forskellige typer sort blæk til fotos og til tekstudskrifter, hvilket ikke bare gør, at man får bedre resultater i begge tilfælde, men også at man ikke risikerer at mangle blæk til sine tekstudskrifter, når man har givet den gas med fotoprint.

TAGS
Epson
fotoprinter
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S