Epson EH-TW7400 [TEST]: Imponerende filmkanon

Epson EH-TW7400 [TEST]: Imponerende filmkanon

Share

Der er noget over designet, der bogstaveligt talt får tankerne hen på en kanon, og når du får tændt op i Epsons projektor, begynder det hele at give mening på et højere plan

Lyset fra den store munding har en kraft, så man nærmest bliver blæst bagover. Det er i sandhed lidt af en lyskanon. Der er rigelig smæk på til, at du selv uden mørklægning får et fint billede.

Projektoren understøtter HDR, og så har den, hvad Epson kalder 4K enhancement. Det er ikke ægte 4K, men opskalering af et 2K-signal. Det fungerer ikke desto mindre glimrende. Sender du et 4K-signal til projektoren, vil der ikke være forskel i skarpheden sammenlignet med de andre to. Når du dertil lægger en forrygende kontrast og styrke med naturlige farver, så har du testens bedste billede.

Se også:  Vind trådløs og øko-venlig printer
Enormt brugervenlig

Projektoren er markant større end de andre to, så du skal lige være sikker på, at du har pladsen. Til gengæld er den uden sammenligning den letteste at sætte op.
Motoriserede linser gør, at du kan tilpasse billedet til dit lærred med fjernbetjeningen, mens du læner dig tilbage i sofaen. Det gælder både fokus, vinkel samt zoom, der med en faktor på 2,1 giver høj fleksibilitet.

Der medfølger en stor fjernbetjening, der giver nem kontrol med funktionerne og som samtidig har den fine egenskab, at den kan styre andre enheder, som eksempelvis et Apple TV. Støjniveauet er overraskende lavt, men den sluger godt med strøm.

Se også:  Her er den perfekte printer til studiet

Epson EH-TW7400
  • Billedkvalitet
  • Belledjustering
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Projektoren er den dyreste i testen, men du går også et betydeligt skridt op på billedkvalitet, brugervenlighed og betjening. VI er især imponerende over den motoriserede billedjustering og den enorme lys-styrke, der blæser ud af kanonen.«

Nøgletal:
Pris: 17.999 kroner
Type: 3 LCD, Lampe
Standardopløsning: 1920 x 1080, 4K-opskalering
Lysstyrke: 2.400 Lumens
Kontrastniveau: 200.000 : 1
Støjniveau: 31 dB / 20 dB (eco)
Lampens levetid: 3.500 timer / 5.000 timer eco
Projektionsforhold: 1,35 - 2,84:1
Dimensioner: 520 x 450 x 193 mm
Vægt: 11,2 kg
Tilslutninger: Ethernet, HDMI (HDCP 2.2), HDMI, VGA, WLAN (valgfrit), RS-232C, USB 2.0 Type A

4.5
Del denne