Home » Projektor » Epson EH-TW650 [TEST]: Kompakt og prisvenlig projektor med flot billede
Epson EH-TW650 [TEST]: Kompakt og prisvenlig projektor med flot billede

Epson EH-TW650 [TEST]: Kompakt og prisvenlig projektor med flot billede

Share

Prisen er overkommelig og designet kompakt. Epson EH-TW650 er dog ikke desto mindre i stand til at skyde skarpe billeder i kæmpeformat op på din væg. Og så får du endda også indbygget Wi-Fi, så mobilen kan tilkobles trådløst

Har du væggen til det og mulighed for at mørklægge dit lokale, så er der ikke noget, der slår oplevelsen ved at se film, sport og tv fra en projektor.

Det behøver ikke kræve det store besvær eller dybe indhug i privatøkonomien at få de store billeder ind i stuen. Det gør Epson ganske klart med EH-TW650.

Fylder ikke meget

Der er tale om en kompakt og let projektor. Den er nem at tage med, hvorhen du vil, og det er nemt at finde plads til den, dér hvor du vælger at bruge den.

Dog kan man ikke bare placere den hvor som helst. Som enhver anden projektor har den en bestemt afstand, hvorfra den leverer et billede af en bestemt størrelse. Har du en væg med plads til 300 tommer, kan du stille projektoren ret langt bagud i lokalet, men for at nå omkring 100 tommer, som vel nok vil være det mest almindelige, skal projektoren relativt tæt på væggen. Dog ikke tæt nok på til, at du kan stille den på et tv-bord, og derfor kan den komme til at stå og flagre lidt ude i lokalet. Zoomen giver lidt elastik, men en loftsmontering vil nok være det mest oplagte i mange tilfælde.

Se også:  CES: Samsung klar med transportabel projektor

En alsidig Keystone-korrektion gør det nemt at tune billedet på plads, så det står helt snorlige.

Nem betjening

Mange af funktionerne kan betjenes direkte fra toppen af projektoren. Der medfølger desuden en fin og funktionel fjernbetjening.

Udvalget af funktioner er gavmildt, når man tager prisen i betragtning. Du kan justere billedet i detaljer, men der er også fine presets, som dækker de mest almindelige scenarier.

En Eco-mode skruer lidt ned for strømforbruget, og dermed også for lysstyrken. Samtidig ryger støjniveauet mærkbart ned, hvilket faktisk er ganske rart, da det ellers ligger lige lovlig højt.

Indbygget Wi-Fi

Udvalget af tilslutninger er som sådan fint. Der er plads til at tilslutte såvel computer som konsoller, dvd-afspillere og diverse underholdningsenheder. En lidt ærgerlig mangel – som desværre ikke er unik for denne projektor – er dog en fysisk lydudgang. En simpel minijack-udgang havde gjort underværker. Uden en sådan kan det være lidt besværligt at få lyd ud i stuens højttalere, når du bruger eksempelvis Chrome-cast eller Apple TV.

Se også:  Lysstærk projektor til kontoret – op til 300 tommer

Epson EH-TW650
  • Features
  • Billedkvalitet
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Epson EH-TW650

»Den er kompakt og brugervenlig og leverer et flot lysstærkt billede. Vi kunne godt have brugt en fysisk lydudgang, men Epson kompen-serer på fornem vis med indbygget Wi-Fi, der åbner for en masse fine muligheder. Imponerende meget projektor for pengene.«

Pris: 5449 kr.
Projektionsstørrelse: 300” fra 30”
Teknologi: 3LCD, RGB liquid crystal shutter
Opløsning: 1080p, 1920 x 1080, 16:9
Tilslutninger: USB 2.0 A, USB 2.0 B, Wi-Fi, VGA, HDMI, Komposit, MHL, Cinch-lydindgang.
Mål: 302 x 252 x 92 mm, 2,7 kilo

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Epson
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S