Home » Projektor » Epson EH-LS300B [TEST]: Alt-i-en-hjemmebio til den store underholdning
Epson EH-LS300B [TEST]: Alt-i-en-hjemmebio til den store underholdning

Epson EH-LS300B [TEST]: Alt-i-en-hjemmebio til den store underholdning

Share

Epsons smarte projektor leverer flot og lysstærkt biografbillede, imponerende surround-lyd og adgang til et væld af underholdning uden besværlig installation

Tv’er bliver fortsat større, men der stadig et pænt stykke op til billedstørrelsen på en god projektor – i hvert fald hvis du ikke vil betale afsindige summer.
Den nye ultra short throw projektor, EH-LS300B, giver dig det store billede, uden det sædvanlige besvær med en projektor og endda med et vellydende surroundanlæg indbygget.

Stort billede i tæt afstand

Modsat ”almindelige” projektorer placeres EH-LS300B tæt op ad den væg du vil projektere billedet på.

Det betyder i princippet, at du kan skrotte det gamle tv og stille projektoren på tv-møblet i stedet. Dog skal det være et relativt dybt møbel for at du kan få fuld billedstørrelse. Projektoren skal nemlig et vist stykke ud fra væggen, for at billedet kommer op i de maksimale 120”. Tredive-fyrre centimeter cirka, og det betyder at man skal bruge en meters plads i alt. Mindre kan dog også gøre det. Skubber du projektoren helt tæt ind mod væggen har du et billede på 70”, hvilket er større end de fleste nye tv’er.

Se også:  Epson Surecolor SC-P700 [TEST]: Fremragende printer til det kreative kontor
Nem at gå til

Den kræver næsten ingen installation. Sørg for at projektoren står vinkelret og juster fokus, det er mere eller mindre det. Der er vertikal keystone, hvis der skulle være behov, men det fik vi ikke brug for.

Indbygget kvalitetshøjttaler

Et eksternt lydanlæg er almindeligvis et must, ikke kun når du bruger en projektor, også når du nyder underholdning på fleste nye flad-tv’er.

EH-LS300B har indbygget surroundhøjttaler fra Yamaha. Det betyder, at du reelt ikke behøver yderligere lydanlæg for at få flot lyd i film, spil, koncertoptagelser m.m.

Der er godt med bund, velfungerende surround-simulation og brugbare præindstillinger. Det kan selvfølgelig blive bedre, hvis du punger ud for et ægte surround-anlæg, men vi følte faktisk ikke behovet for at opgradere.

Se også:  Billederne fra nye printere holder op til 300 år

Der kan tilsluttes diverse tv-bokse, blu-ray-afspillere konsoller m.m,, men det er ikke engang sikkert du vil finde det nødvendigt. Med indbygget Android TV er der nemlig direkte adgang til et væld af streamingtjenester, spll og apps. Du skal blot logge ind med din Google-konto, så kan du kaste dig over indholdet. Netflix og Amazon Prime var dog ikke tilgængelig, engang via den indbyggede Chromecast, som ellers gør det muligt at streame stort set alt fra din smartphone. Her må du derfor tilslutte en ekstern kilde i en af HDMI-portene.

TAGS
Epson

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S