Home » Projektor » Epson EH-LS100 [Test]: Kæmpe biografbillede fra kort afstand
Epson EH-LS100 [Test]: Kæmpe biografbillede fra kort afstand

Epson EH-LS100 [Test]: Kæmpe biografbillede fra kort afstand

Share

Epson EH-LS100 giver et imponerende biografbillede, selvom den kun står ganske kort fra væggen og er desuden utrolig nem at sætte op

Drømmen om en ægte hjemmebio med projektor og kæmpe billede på væggen er ikke altid så nem at realisere. En traditionel projektor kræver flere meters afstand til væggen for at kunne levere et tilfredsstillende billede. Med EH-LS100 har Epson imidlertid skabt en model, der kun behøver få centimeters afstand til væggen.

Nem at sætte op

Det betyder, at blot du stiller den på et tv-bord, kan du få et billede i kæmpeformat. Dog skal tv-bordet være af en vis størrelse, for projektoren i sig selv fylder en del, og dertil skal du lægge i hvert fald ti centimeters afstand til væggen for, at vi kommer op omkring de 100 tommer i billedstørrelse.

Se også:  Vind en drønlækker projektor, som du kan tage med dig

Takket være et bredt udvalg af værktøjer til at tilpasse billedet samt en særdeles vidtspænden-de zoom-funktion er det dog utrolig nemt at tilpasse projektorbilledet til lige netop din stue.

Dette klares via den medfølgende fjernbetjening, som også giver let adgang til resten af projektorens funktioner og har en smart Pointer-funktion, hvis du vil bruge projektoren til præsentationer.

Det helt rigtige filmlook

Der er tale om en laserprojektor, som ved hjælp af 3LCD-teknologi er i stand til at levere et imponerende output af lys og farver. Du behøver ikke et mørklagt rum for at få glæde af den. Selv ved almindeligt dagslys giver den et ret tydeligt billede.

Kører du fuld knald på lysstyrken, kan projektoren støje noget, men den har en velfungerende Quiet-mode, som uden at tage for meget af lyset, fjerner stort set al støj.

Se også:  Hjemmebio [STORTEST]: 3 prisklasser i kæmpetest

Høj kontrast og flot dybde i farverne er med til at give det helt rigtige filmlook, så man føler sig suget ind i handlingen. Der er ingen overdreven imponator-effekt over det, det er bare gennemført lækkert at se på og behageligt selv efter mange timers filmkiggeri.

Indstillingerne kan tilpasses efter behov, og der er fine presets, som dækker de mest almindelige scenarier.

Opløsningen er full HD. Ideelt set kunne man godt have ønsket sig 4K, og det ville heller ikke have været uhørt i denne prisklasse. Pixelering er dog ikke et problem, med mindre man går helt tæt på billedet.

Epson EH-LS100
  • Features
  • Billedkvalitet
  • Brugervenlighed
  • Støj
  • Pris
4

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Den fylder en del, men er utrolig nem at sætte op, og det impone-rende udvalg af tilslutninger gør, at den kan integreres med ethvert hjemmebio-setup. Billedkvaliteten er aldeles fremragende, så du får filmoplevelser af højeste klasse.«

Nøgletal

Pris: 24.995 kr.
Projektortype: Laser, 3LCD
Opløsning: Full HD 1920 x 1200 p
Afstand: 0,41- 0,78 m (70” – 130”)
Tilslutninger: USB 2.0, A USB 2.0 B, RS-232C, Ethernet-, Wi-Fi (tilkøb), VGA ind/ud, HDMI ind (3x), Komposit ind, MHL, audio ind/ud
Højttaler: Stereo, 16 Watt

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Epson
hjemmebiograf
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S