Home » Projektor » Epson EF-12 [TEST]: Stor underholdning fra lille projektor
Epson EF-12 [TEST]: Stor underholdning fra lille projektor

Epson EF-12 [TEST]: Stor underholdning fra lille projektor

Share

Mobilskærmen er heldigvis ikke den eneste mulighed, hvis du vil nyde underholdning andre steder end i stuens store hjemmebiograf. Med Epson EF-12 kan du tage et enormt biografbillede med dig overalt

Nem betjening

Den lille projektor giver mulighed for et billede på op til 150” . Et frit vægareal af denne størrelse kan i sig selv være svært at finde, men så kan loftet være en løsning. EF-12 lader sig ikke sådan begrænse.

Projektoren er nem at sætte op og indstille til forholdene uanset, hvilken retning og i hvilken billedstørrelse du vil skyde. Der er motoriseret fokus og automatisk keystone, både horisontalt og vertikalt.

Ovenpå er der enkle kontrolknapper, og der medfølger en fin lille fjernbetjening, som giver nem adgang til alle funktioner.

Lysstærkt billede

Projektoren er baseret på laserteknologi, og blandt andet derfor er den i stand til at levere en imponerende lysstyrke.

Se også:  Xiaomi klar med en bærbar hjemmebiograf

Det er intet problem at se en fodboldkamp eller en Tour de France-etape ved højlys dag uden nedrullede gardiner, hvis du blot vælger en af de mere lyse billedindstillinger, som netop er skabt til dette formål.

Dynamisk eller Naturlig egner sig godt til sport, da spilledragterne og grønsværen her får lov at stråle i fuld farvepragt. Hurtige tacklinger og cykelsport klarer projektoren også udmærket, omend det netop er i smidigheden af bevægelser, den kan mangle lidt sammenlignet med større og dyrere Epson-projektorer.

Epson EF-12: Indbygget Android TV giver direkte adgang til streaming og apps

Epson

Epson EF-12 har indbygget Android TV. Det betyder, at du blot skal koble projektoren på et Wi-Fi-netværk og logge ind på din Google-konto, så er der adgang til et væld af apps og streamingtjenester. Du kan eksempevis se YouTube, Disney+ og Amazon Prime direkte på projektoren. Desværre er Netflix ikke understøttet, heller ikke via den indbyggede Chromecast, hvilket ellers giver mulighed for at streame næsten alt fra din mobil. Du må derfor have en ekstern enhed tilkoblet for at se Netflix.

Se også:  Epson ET-8500 [TEST]: Kostbar i indkøb – billig i drift

Vælger du en af de to Biograf-tilstande, får du et mere mat og balanceret billede, der egner sig fortrinligt til film og serier.

Stor lyd

Det er ikke kun billedet, der er stort. Takket være indbyggede højttalere fra Yamaha er EF-12 i stand til at levere lyd med imponerende power.

TAGS
Epson
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S