Home » Projektor » Epson EF-100W/B [TEST]: Tag biografen med i tasken
Epson EF-100W/B [TEST]: Tag biografen med i tasken

Epson EF-100W/B [TEST]: Tag biografen med i tasken

Share

Epson EF-100W/B er en stilfuld projektor med flot billede og et design så kompakt, at du kan tage den med i tasken og bruge den hvor som helst

Du behøver ikke undvære det store billede, selvom du er væk derhjemmefra. Med Epsons nye miniprojektor kan du få film og serier i storformat, hvor som helst du kan finde en flade at skyde dem op på.

Flot billede

Miniprojektorer er ikke som sådan en ny ting. Vi har set projektorer så små, at du kunne klemme dem bagpå en smartphone. Men typisk er billedkvaliteten en anden end i en god stationær projektor til hjemmebiografen.

Det er faktisk ikke tilfældet med Epson EF-100W/B. Det er en fuldblods laserprojektor, baseret på 3LCD-teknologi. Med en lysstyrke på 2000 lumens lyser den ligeså kraftigt, som mange lampebaserede hjemmebio-projektorer, omend lidt svagere end den typiske laserprojektor. Den leverer rigeligt lys til, at du ikke behøver tænke på mørklægning.

Kontrasten er glimrende, og farverne står flot og stærkt. Det er en fornøjelse at se såvel film og serier som almindelige tv-udsendelser på den. Man skifter hurtigt mellem det fint afmålte udvalg af billedindstillinger, som giver en gengivelse, der passer ideelt til indholdet.

Se også:  Epson fornyr sine projektorlinje til arbejdspladser og skoler

Desværre er opløsningen ikke højere end HD. Altså almindelig HD, eller HD Ready, som det også kaldes, ikke full HD. Det er nu ærligt talt ikke et kæmpe problem. Vi tænkte ikke videre over det, når vi sad i en afstand af cirka tre meter fra et cirka 100” stort billede. Bevæger du dig tættere på, bliver pixelkornene dog tydelige, men det vil man nok sjældent gøre.

Lækkert design

Der er de tilkoblinger, man forventer af en moderne hjemmebio-projektor – HDMI til Chrome-cast (der er microUSB-strømstik til den også), Apple TV, spillekonsoller og lignende, USB-port samt analog lydudgang. Bluetooth er der endda også, så du kan tilslutte hovedtelefoner og højttalere uden kabel. Projektoren har faktisk højttalere indbygget, men vi anbefaler, at du så vidt muligt tilslutter dine egne, for lydkvaliteten er ikke overvældende.

Se også:  Glansfulde print i stort format

Forbindelserne gemmer sig bag en bagklap, så du kan skjule dem og få et mere strømlinet look. Det er nemlig en projektor, hvor der er tænkt over stilen. Overfladen er af sort plast med en læderagtig struktur, og de forreste kanter er beklædt med bronzefarvet metal (den fås også i hvid). Det er langt fra den kedelige kasse, du kender fra kontorets mødelokale.

Lille og let

Mest imponerende er imidlertid projektorens størrelse. Den måler ikke mere, end at den snildt kan ligge i en skuldertaske og vejer under tre kilo.
Det betyder, at du uden problemer kan tage den med dig hvor som helst. Om du vil se film på ferien, vise præsentationer på forretningsrejsen eller bare hen til en ven for at se fodbold er den således en forrygende løsning.

Epson EF-100W/B
  • Billedkvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Design
  • Pris
4

Summary

Alt om DATA siger:

»Den er ikke billig, til gengæld finder du næppe en projektor i denne størrelse med så flot billedkvalitet. Den er let at tage med, simpel at sætte op og har de tilslutninger, der skal til for, at du i et snuptag kan se film, serier og spil fra alle moderne enheder.«

Nøgletal:

Pris: 7230 kr.
Billedteknologi: 3LCD laser
Opløsning: HD Ready
Højttalere: 5W
Tilslutninger: USB 2.0 Type A, USB 2.0 Type B, HDMI in, stereo minijack audio out, Bluetooth
Dimensioner: 210 x 230 x 92 mm
Vægt: 2,7 kilo

TAGS
Epson
hjemmebiograf
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S