Home » Promotion » Tag en 150” biograf med overalt
Tag en 150” biograf med overalt

Tag en 150” biograf med overalt

Share

 Annonce 

Du kan få forrygende film- og sportsoplevelser, uanset hvor du er, med Epsons transportable projektor, som har indbygget Android TV

Du behøver ikke gå ned på hverken kvalitet eller diameter, når du tager film-, sports- eller spiloplevelser med i sommerhus, på bilferie eller over til hyggeaften hos en ven. Med Epson EF-100B ATV kan du smide en 150” biograf med flot billede og direkte adgang til et væld af streamingmuligheder i tasken, når du vil have underholdning med ud af huset.

Direkte adgang til en verden af underholdning

Projektoren vejer kun 2,7 kilo og er 23 cm på den længste led, så den er utrolig nem at transportere. Med læderlignende look og en flot bronzekant har den et design, man har lyst til stille frem.

Se også:  Epson EB-U05 [TEST]: Kompakt prisbasker

Bagi, gemt væk under en stofplade, finder du alle de indstillinger, du skal bruge for at koble Apple TV, Chromecast, spillekonsoller og meget andet til. Der er endda Bluetooth indbygget, så du kan tilkoble trådløse højttalere, hvis du ikke ønsker at bruge projektorens egne indbyggede.

Epson-projektor på den nemme og transportable måde. Med sine kun 23 cm er projektoren let at tage med i for eksempel sommerhuset.

Epson-projektor på den nemme og transportable måde. Med sine kun 23 cm er projektoren let at tage med i for eksempel sommerhuset.

Du behøver imidlertid slet ikke koble noget til, for Epson EF-100B ATV har Android TV indbygget. Det betyder, at du bare skal forbinde den til et Wi-Fi-netværk, så er der adgang til et nærmest uendeligt udvalg af streamingmuligheder. DR, TV2 Play, ViaPlay, Netflix, HBO, YouTube samt et væld af spil og anden underholdning er der adgang til med få klik på den medfølgende fjernbetjening. Du kan endda styre det med stemmen. En Google Assistent-knap giver direkte adgang til Googles digitale assistent.

Se også:  Samsung skyder et 130" filmbillede direkte op på din væg
Skarpt billede, selv i dagslys

Er der ikke plads på væggen, så skyd billedet op i loftet. EF-100B ATV tilpasses nemt dit rum og kan skyde i enhver retning. Er der plads nok, kan du få billedet helt op til 150” uden at gå på kompromis med kvaliteten. Opløsningen er HD-ready, og da projektoren bruger laserteknologi, giver den et særdeles lysstærkt billede med lang levetid. Selv i almindeligt dagslys vil du kunne få glæde af projektoren.

Læs vores anmeldelse af Epson EF100W/B herunder (i den tidligere version uden indbygget Android TV):

Epson EF-100W/B [TEST]: Tag biografen med i tasken


TAGS
annonce
Epson
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S