Home » Lydkort » Epos Sennheiser GSX 300 [TEST]: Opgrader dit gaming-headset for billige penge
Epos Sennheiser GSX 300 [TEST]: Opgrader dit gaming-headset for billige penge

Epos Sennheiser GSX 300 [TEST]: Opgrader dit gaming-headset for billige penge

Share

Det lille lydkort giver dig stor surround og bedre mikrofonlyd til dit eksisterende headset, uden at rive bunden ud af budgettet

Lyden direkte ud af en pc sjældent særlig spændende. Man kommer ofte langt ved at opgradere med et eksternt lydkort. GSX 300 er en relativt billig, og dejligt simpel, løsning.

Den lille sag er forsynet med en stor volumenknap på fronten, så der er nem fysisk kontrol af lydstyrken. Ved siden af er en diskret knap til enten tænd/sluk eller surround-aktivering. Bagpå er microUSB-port som tilslutning til pc, samt indgang til mikrofon og udgang til lyd, begge i minijack-format.

Nemt at bruge

Når GSX 300 er tilsluttet din pc kan du vælge det som ind- og udgang i stedet for din pcs indbyggede lydkort. Samtidig bliver der adgang til bruge Epos gaming suite som kan hentes på producentens hjemmeside. Her er adgang til alle lydkortets funktionalitet. Der skal igen lyde ros for simpelheden. Det er utrolig nemt for at brugeren at overskue hvad der er af funktioner og hvordan de bruges.

Se også:  Sennheisers bedste earbuds bliver endnu bedre med ny gratis opdatering

En lydtest-funktion gør det desuden nemt at høre effekten af de indstillinger man har gjort – der skiftes automatisk mellem den rene lyd og de indstillinger du har gjort.

Der er også adgang til en EQ og et lille udvalg af presets (du kan selv tilføje dine egne). Her får man optimerede indstillinger til musik, spil og film.

Der er yderligere en menu til mikrofonindstillinger, som med funktioner til at optimere stemmeklangen, indstille input-styrke, noise gate, EQ, støjreduktion m.m.

Meget for pengene

Det er således især gamere, der får glæde af dette lydkort. Mulighederne for at optimere mikrofon samt ikke mindst den indbyggede 7.1 surround simulering gør faktisk at man kan opgradere et simpelt headset med til et mere avanceret gaminigeaset, der matcher nogle af de dyrere i udvalget af  features. Vi testede det blandet andet med Epos GSP 300 – et godt og simpelt lydkort til en stærk pris, men uden de avancerede features, man får, hvis kobler det i GSX 300. Så nærmer det sig faktisk den betydeligt dyrere model, GSP 600.

Se også:  Sennheiser lancerer earbuds kun til tv-lyd

Vi testede også lydkortet med et mere audiofilt hi-fi-headset fra Grado, for at se, hvad det kunne præsentere i forhold til musik. Resultatet var ikke overrumplende, dog fik vi et bredere lydbilleder og en mere elegant gengivelse af de øvre frekvensen. Ikke desto mindre er det helt klart gameren, der vil få mest ud af GSX 300, og til en pris på kun 649 kroner, så får man altså også ret meget smæk for skillingen.

Pris: 649 kroner

 


TAGS
epos
gaminglyd
lydkort
sennheiser
usb-lydkort

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S