Home » Hovedtelefoner og højttalere » Epos’ nye gaming-headset kan forbindes både kablet og trådløst samtidig
Epos’ nye gaming-headset kan forbindes både kablet og trådløst samtidig

Epos’ nye gaming-headset kan forbindes både kablet og trådløst samtidig

Share

H3 Hybrid kan forbindes til to kilder samtidig med med kabel og Bluetooth og har lang batterilevetid samt en magnetisk mikrofonarm, der nemt kan tages af

H3 Hybrid går i fodsporene på det nyligt lancerede H3-headset men tilføjer Bluetooth, så det både kan bruges kablet og trådløst – endda samtidig. Ved Bluetooth-tilkobling af en smartphone kan du snakke med venner via tredjepart-apps, mens du spiller på sin foretrukne platform via USB- eller 3,5 mm-kabel. Separat lydstyrketilpasning lader dig balancere hver enkelt lydkilde.

Batterilevetiden er hele 37 timer, når du kører trådløst, og op til 24 timers brug ved gaming med 3,5 mm kabel til konsol. Dobbelt tilkobling (3,5 mm kabel og Bluetooth) giver op til 19 timers gaming.

Se også:  Steelseries Arctis 7P+ Wireless [TEST]: Få den fulde lydoplevelse på PlayStation 5
Dobbelt mikrofon

Mikrofonarmen kan fjernes og påsættes magnetisk. Når mikrofonarmen fjernes, kan et dæksel beskytte tilkoblingen og samtidig sikre, at H3 Hybrid beholder sit uafbrudte design.

H3 Hybrid inkluderer desuden en ekstra mikrofon i ørekoppen, så spillere kan holde samtaler på farten uden at være nødt til at tilkoble hovedmikrofonen.

Stor surround

Ved brug af USB-tilkobling til PC, kan spillere benytte EPOS Gaming Suite og få tilgang til 7.1 surround sound og mulighed for justering af lyd- og mikrofonindstillinger.

H3 Hybrid er kompatibelt med PC, Mac, Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5, Nintendo Switch og Bluetooth-kompatible enheder. Headsettet er tilgængelig i Onyx Black og Ghost White.

Se også:  B&O klar med nye gaming-hovedtelefoner til PlayStation og pc

EPOS H3 Hybrid gaming-headset er tilgængelig nu på eposaudio.com/gaming og hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 1499 kroner.


TAGS
epos
Gaming-headset

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S