Home » Hovedtelefoner og højttalere » Epos H3 Hybrid [TEST]: En blæksprutte af at gamingheadset
Epos H3 Hybrid [TEST]: En blæksprutte af at gamingheadset

Epos H3 Hybrid [TEST]: En blæksprutte af at gamingheadset

Share

Epos H3 Hybrid kan køre både kablet og trådløs forbindelse samtidig og er i stand til at håndtere stort set hver en gaming-situation du forvilder dig ud i

Vi befinder os i en splittet verden. Stadig ikke helt løsrevet af de gamle kabler, men alligevel i høj grad afhængige af de moderne trådløse muligheder. Du behøver imidlertid ikke vælge. Heldigvis kan du få begge dele. Endda på én gang. Det sørger det nye Epos H3 Hybrid for.

To forbindelser samtidig

Det er en videreudvikling af H3, som kom tidligere på året. Her var tale om et kablet headset. Med H3 Hybrid får du både kablet og trådløs forbindelse. Det er der for så vidt ikke noget specielt ved. Det særlige er, at du kan bruge begge forbindelser samtidig. Det er ikke standard.

På den måde er det muligt at tale med vennerne på din mobil eller en anden trådløs enhed samtidig med at du får gaming-lyden ind via din pc eller konsol. Eller du kan lytte til musik på computeren, og tage opkald på mobilen, uden du behøver at afbryde forbindelsen, hvilket kan være en herlig ting på kontoret, hvor H3 Hybrid faktisk også har sin berettigelse – hvis man altså ikke har noget imod at flashe sit indre gaming-dyr. For det er ikke et headset der lægger skjul på sit ophav.

To mikrofoner

H3 Hybrid tager stilen videre fra GSP-serien, hvor en stor mikrofonarm og aflange ovale ørekopper giver et pilotagtigt look. Dog har man gjort det muligt at tage mikrofonarmen helt af. Den sidder fast med en magnet og skal derfor blot rykkes af. Så kan man sætte en lille plastikbrik på, for at lukke hullet. Det gør headsettet væsentligt mere diskret at se på. Og det betyder faktisk ikke, at du må undvære muligheden for chat og telefonsamtaler. Der er nemlig en lille mikrofon indbygget i den ene ørekop, så du kan tale, selvom mikrofonarmen er fjernet.

Se også:  Epos lancerer seriøst gaming-headset til stærk pris

Der er en powerknap, en kombineret Bluetooth og preset knap, samt indgang til USB C og minijack placeret nederst på ørekopperne. På den højre er der et plastikhjul til volumenkontrol. Det føles dog meget billigt i sin konstruktion og præcisionen er temmelig ringe.

Alsidige lydegenskaber

Headsettet sidder ret behageligt og når lige præcis hele vejen udenom ørene, så man ikke irriteres ved trykken ude i spidserne. De store puder yder en overraskende effektiv passiv støjreduktion, som faktisk overgår nogle af de typer aktiv noise cancelling vi har testet.

Lyden i headsettet er grundlæggende rigtig fornuftig. Vi var ikke helt blæst væk, da vi blot plukkede det i og lyttede til lidt musik og spil direkte ud af æsken. Lyden er meget ren, men også en anelse til den neutrale og kedelige side. Det kan man imidlertid rette op på, når headsettet er koblet til pc’en via USB, og du har installeret Epos Gaming Suite-programmet. Her er nemlig mulighed for at rode en hel del med lyden, og det kan gøre underværker.

Se også:  VZR Model One [TEST]: Nyt entusiast-mærke

De tre EQ-indstillinger, der er præinstalleret i headsettet kan man nå langt med i sig selv. Her er både til spil, film og musik, og de formår på hver sin måde at presse det optimale ud af headsettet i de tre discipliner. Ved spil og film får du glæde af headsettets evne til at levere en flot omsluttende 7.1 simulation, som gør rumfornemmelse væsentligt større og mere præcis.

Uanset kildemateriale kommer man dog ikke udenom en lidt skærende øvre mellemtone, men lidt manuel fintuning af EQ’en redde en del.

Mikrofonlyden er selvsagt bedst, når mikrofonen er sat i. Her går lyden igennem klart og stabilt, helt uden slinger i valsen, mens den omvendt har lidt nemmere ved at falde ud, når man anvender mikrofonen indbygget i ørekoppen. Uanset hvilken man bruger, er der dog rig mulighed for indstille på både EQ, lydstyrke, gate og andet, så man lyder som man gerne vil.

Dækker alle behov

I det hele taget må man side at det er ret gennemført og særdeles featurerigt headset Epos har skabt. Det er lidt af et blæksprutte, som med understøttelse af stort set alle konsoller og derudover pc og mobil er i stand til at håndtere stort set alle behov, og endda flere af dem samtidig.

Vil du kun have ét headset til spil, film, musik, hjemmebrug, kontorbrug, transportbrug m.m. og har du femten hundrede kroner du har investere i det, så er Epos H3 Hybrid er særdeles oplagt bud.

Vejledende pris: 1.499 kroner


TAGS
epos
gamingheadset

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S