Home » Hovedtelefoner og højttalere » Epos GTW 270 Hybrid [TEST]: Skyd trådløs gaming-lyd direkte i øregangen
Epos GTW 270 Hybrid [TEST]: Skyd trådløs gaming-lyd direkte i øregangen

Epos GTW 270 Hybrid [TEST]: Skyd trådløs gaming-lyd direkte i øregangen

Share

GTW 270 Hybrid er helt trådløse in-ears skabt specifikt til gaming. Lyden er flot og foruden Bluetooth-forbindelse får du USB-dongle til pc, Android-mobiler og konsoller

Det er fristende at snuppe et spil på mobilen, når man kører i bus eller tog, man gider bare ikke sidde og ligne en rummand, med kæmpe gaming-headset på hovedet.

GTW 270 Hybrid er betydelig mere diskret. Det er et sæt helt trådløse in-ears, skabt i nedtonet og elegant design, baseret på sort plast og grå metal. Der er faktisk ikke noget specielt “gamer” over designet. De er bare ganske almindeligt pæne og stilfulde. Og så sikrer en IPX 5-certificeing i øvrigt, at de tåler regn og sved.

Æsken følger samme stil. Metal i det ydre, sort plast i det indre. Den har en fin kompakt størrelse, så den nemt kan være i lommen.

Perfekt pasform

Ørestykkerne fylder heller ikke voldsomt meget. Det er den slags, der sidder helt inde i øret. Faktisk har Epos gjort at stort arbejde ud af at få dem til at slutte så godt til i øregangen som overhovedet muligt. uden samtidig at trykke for meget de forkerte steder, så man bliver træt af at have dem i.

Se også:  Jaybird giver dig lækker lyd på selv de vildeste sportseventyr

Det er lykkes rigtig godt. Når du har fundet den rigtige størrelse af gummispidser til dit øre, lukker de så tæt, at de faktisk yder en ret effektiv passiv støjreduktion. Præcis hvor mange dB de dæmper, kan vi ikke så sige, men det må være en del.

Flot og fyldig lyd

Fordelen ved dette er ikke kun at du lukker omverden ude, men også at du får bedre lyd. Især bassen har bedre kår, når der er lukket tæt og det mærker man i den grad på GTW 270 Hybrid. Der er en imponerende bund og fylde i lyden. Det er lige ved at være for meget, men takket være en god detaljering i det øvre register og en flot stereo-separation, drukner de finere nuancer ikke i bulder.

Det er faktisk et særdeles vellydende sæt in-ears. Ikke kun til gaming. Det fungerer lige så godt til musik. Den indbyggede mikrofon er også udmærket.

Bluetooth og dongle

Forbindelsen kan ske via Bluetooth 5.1 med AptX low latency eller via den medfølgende USB-C dongle. Donglen gør ikke kun at du kan slippe uden om Windows jammerlige Bluetooth-implementering, når du spiller på pc, men også at du kan slutte headsettet direkte til Android-mobiler samt konsoller som Nintendo Switch og PlayStation. Den sikrer nem plug-n-play-forbindelse uden forsinkelse. Der medfølger 1,5 meter USB-A adapter-kabel til maskiner uden USB-C.

Se også:  Jabras nye earbuds har aktiv støjreduktion og bedre lyd - her er Elite 85t

Det er første gang vi oplever denne form for forbindelse i et sæt true wireless in-ears. Den vil uden tvivl give rigtig god mening for nogle. For dem der ikke har behov for den, fås headsettet også lidt billigere, kun med Bluetooth.

Kort batterilevetid

Udover dette er headsettet fattigt på funktioner. Der er ikke mulighed for betjening via ørestykkerne, i form af touch eller knapper, og der er heller ikke mulighed for at foretage indstillinger via en app.

Største minus ved GTW 270 Hybrid er dog batterilevetiden. Den er kun fem timer. Samtidig tager det søvndyssende halvanden time at lade helt op. Det er ringere end de fleste konkurrenter, især i denne prisklasse. Batteriæsken giver 20 timers strøm. Det er helt okay.

Kan man leve med dette, og det kan de fleste jo nok, så er der ikke mange grunde til ikke at overveje GTW 270 Hybrid. Især hvis du er gamer, men også hvis man bare er ude efter god trådløs lys i pænt design.

Pris: 1.499 kroner


TAGS
epos
helt trådløse hovedtelefoner
true wireless

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S