Home » AOD Pro » Epos Expand Vision 3T [TEST]: Toptjekkede videomøder uden en pc
Epos Expand Vision 3T [TEST]: Toptjekkede videomøder uden en pc

Epos Expand Vision 3T [TEST]: Toptjekkede videomøder uden en pc

Share

Expand Vision 3T er en komplet alt-i-en-løsning, der gør det muligt at få videomøder med flot lyd- og billedkvalitet op på på en skærm, uden behov for en computer

Hvis du foretager videomøder sker det typisk via en computer. Men det er ikke nødvendigvis særlig praktisk at lægge beslag på din bærbare eller ofre en hel computer til mødelokalet blot for at kunne foretage videomøder.

Med Expand Vision 3T har Epos skabt en komplet løsning til videomøder, som ikke kræver at du kobler en computer på.

Expand Vision 3T består, rent fysisk, i et webkamera, du nemt kan hægtes på en skærm eller stå på et bord med sin fleksible fod. Der er også mulighed for at hænge det op med det medfølgende beslag. Med i pakken er også en fjernbetjening og en lille rund Epos Expand 30T højttaler med indbyggede mikrofoner, som sørger for lyd frem og tilbage mellem dit eget hold og mødedeltagerne på den anden side af skærmen.

Se også:  Epos H3 Hybrid [TEST]: En blæksprutte af at gamingheadset
Simpel opsætning

Slut strømadapteren i Expand Vision 3T, tilslut en skærm via HDMI og forbind højttaleren via USB-C. Så er hardwaren klar.

Indbygget i webkameraet er et skræddersyet system baseret på Android. Når du tænder skærmen vil du blive mødt af et login-billede, hvor du kan indtaste oplysninger på din Teams-konto. Sætter du det op med en virksomhedskonto, kan der dog blive behov for yderligere indstillinger, ikke kun i Expand Vision 3T, men også på din konto eller hos virksomheden. Book en halv time med jeres IT-mand/kvinde for en sikkerheds skyld.

Expand Vision 3T kan fint fungere som en personlig løsning. Den kan sagtens sidde ovenpå en almindelig pc-skærm. Det vil dog være en temmelig pebret løsning så. Den er mere oplagt til et mødelokale af moderat størrelse (Epos anbefaler op til 8 personer), hvor den placeres på toppen af en storskærm.

Velfungerende løsning

For at kunne foretage et Teams-møde kræver det, at der ligger en invitation i din Outlook-kalender. Klik på Teams-knappen, så åbnes det næstkommende møde.

Se også:  Meeting Owl Pro [TEST]: Få alle om bordet med i videomødet

Der er anvendt 4K-kamera med Sony-sensor, som leverer flot vidvinkel-billede og er i stand til elektronisk at panorere, tilte og zoome for automatisk at stille ind på deltagerne i møderummet. Lyden i den lille Expand 30T højttaler er også rigtig flot. Den fremhæver automatisk stemmen hos den der taler og dæmper baggrundsstøj,

Lyden kan mutes og kameraet slukkes elektronisk med dedikerede knapper på toppen af Expand Vision 3T samt på fjernbetjeningen. Nogen ville nok have foretrukket en fysisk skyder til at blokere kameraet.

Mus, tastatur, højttaler m.m. kan tilsluttes via USB eller trådløst med Bluetooth. Der er også en microSD-port. Den har dog ingen reel anvendelse endnu, men er til “fremtidig funktionalitet”.

Det er svært at sætte en finger på noget ved Expand Vision 3T. Løsningen fungerer grundlæggende ganske glimrende. Det skulle måske lige være prisen, som er temmelig pebret.

Pris: 10.439 kroner


TAGS
epos
videomøde

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S