Home » AOD Pro » Epos Adapt 660 [TEST]: Intelligent arbejdsheadset
Epos Adapt 660 [TEST]: Intelligent arbejdsheadset

Epos Adapt 660 [TEST]: Intelligent arbejdsheadset

Share

Behovet for et godt arbejdsheadset har aldrig været større. Med Adapt 660 forsøger danske Epos at levere alt, hvad der kræves af sådan et

Designet er velkendt. Det er adopteret fra Sennheiser PXC 550 (Epos har et tæt bånd til Sennheiser, hvorfra de anvender design og teknologi). Allerede dér er der således point, for PXC 550 er et af vores favoritheadsets, især til rejser. Det er let at tage med og rart at have på i længere tid. Læs vores test af Sennheiser PXC 550 II her.

Adapt 660 arver dog også de svagheder, som Sennheisers headset har. En microUSB-port til opladning er svær at forsvare, især når vi er oppe i denne prisklasse. Samtidig kan tænd/sluk-mekanismen være kilde til frustrationer. Den aktiveres, når ørekopperne drejes ind eller ud. Ideen er god, men vi oplever ofte, at man utilsigtet kommer til at tænde og slukke, og at ørekopperne somme tider får drejet sig i tasken. Når man så skal bruge headsettet, er batteriet fladt. 

Heldigvis er der rigelige plusser til at veje op for dette. Lyden i Adapt 660 er fremragende. Den er arvet mere eller mindre direkte fra PXC 550 II. Der er ikke megen forskel at høre. 

Adaptiv støjreduktion

På mikrofondelen er der imidlertid optimeret. Det er her, ”Adapt”-delen kommer ind. Her er anvendt mikrofoner med intelligent adaptiv støjreduktion. De lytter aktivt til miljøet omkring dig for at fjerne støj og fokusere på din stemme. Det fungerer suverænt godt. Støjreduktionen i gengivelsen har også fået et skud kunstig intelligens. Det betyder, at støjen lukkes ude på en måde, vi sjældent har hørt. 

Styrken af noise cancelling kan reguleres på siden af højre ørekop. Her er også en multiknap til parring, stemmeassistent (desværre kun med Alexa) m.m.

Se også:  Epos Expand Vision 3T [TEST]: Toptjekkede videomøder uden en pc

Via touchstyring på siderne af ørekopperne kan du styre lydstyrke, musik og opkald. En app til mobilen giver adgang til flere indstillinger. 

Headsettet tilkobles med Bluetooth. Der medfølger en dongle til pc, som giver problemfri forbindelse og nem integration med Skype og UC-applikationer.

Både mobil og pc kan tilkobles samtidig, så du kan modtage opkald fra mobilen, mens du hører musik på pc’en (eller omvendt).

Adapt 660 er således langt hen ad vejen et rigtig vellykket business-headset.

Samlet vurdering: 5 af 6 stjerner

Pris: 2976 kroner


TAGS
epos
Headset
kontorheadset

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S