Home » Kamera » Billigt systemkamera fra Canon
Billigt systemkamera fra Canon

Billigt systemkamera fra Canon

Share

EOS M100 er et spejlløst kamera med WiFi og et bredt udvalg af filtre, så du nemt kan være kreativ med dine foto og videoer

EOS M100 vil hjælpe dig med at slippe din kreative vision løs og tage din fotografering et skridt videre. Det er nemt at lære dit nye kamera at kende med dets intuitive touchscreen og kreative filtre.

Forklaringer på skærmen hjælper dig, hvad enten du vil sløre baggrunden eller belyse dit motiv lidt mere.

Hvis du vlogger (er en blogger, der udelukkende bruger videoer i stedet for tekster) eller tager en selfie, som du ønsker skal deles, er EOS M100s praktiske, vipbare skærm og Selfie Mode ideelle til at få det hele rigtigt fra starten. Indstillingen “Jævne hudtoner” kan også påføres i fem forskellige niveauer, så du får en bedre glød og kan give dine fotos den perfekte finish, uanset om du bruger Selfie Mode eller tager et hurtigt billede af dine venner.

Se også:  Canon vil stoppe misbrug af pressefotos med nyt online værktøj

Kmaeraet gør brug af en DiGIC 7 processor og skyder stillbilleder op til 24,3 MP, og video i Full HD 60 fps.

Match dit kamera til din stil

Kameraet fås i sort, hvidt og gråt, og der findes covers i ni farver, så du kan tilpasse dit kamera til din egen, personlige smag. Hvad enten du foretrækker et blankt, sort look eller et farverigt turkist look, kan du blande og matche covers for at give dit kamera et personligt touch. Sæt en rem på, hvis du vil bære kameraet over skulderen eller rundt om nakken, så det bliver mere bekvemt og sikkert at have med, når du er ude og skyde. Med en række covers og remme at vælge fra, kan du selv vælge det design, der passer dig.

Se også:  Vildt comeback fra Canon: Spejlløst kongekamera tromler konkurrenterne
Forbliv tilsluttet

Med Wi-Fi og Bluetooth-tilslutning er det meget nemt at uploade dine billeder til Instagram og Facebook. Når forbindelsen er oprettet, kan du overføre dine billeder direkte til din telefon vha. Canon Camera Connect-app’en til iOS- og Android-enheder, uden at skulle røre ved dit kamera. Den praktiske tilslutning gør, at du enkelt kan tage backup af dine fotos og film i cloud’en, når Wi-Fi er indstillet. På den måde behøver du aldrig bekymre dig om at miste dine fineste minder.

TAGS
Canon
EOS
spejlløst kamera
systemkamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S