Home » Bærbar computer » Endnu stærkere ultrabooks
Endnu stærkere ultrabooks

Endnu stærkere ultrabooks

Share

Den anden generation af ultrabooks er klar til at indtage markedet. Her er hurtigere processorer, bedre grafik og flere medieegenskaber

Ingen tvivl om, at ultrabooks kommer til at dominere en stor del af markedet, om vi så vil det eller ej. Sammen med de store producenter presser Intel markedet så meget i denne retning, at konceptet næsten ikke kan andet end at blive en succes.

Om et par år vil vi sandsynligvis ikke længere spekulere på, om vi skal købe en ultrabook eller en almindelig tyksak af en bærbar – der vil kun være de ultratynde på hylderne. Med den hast teknologien lige nu udvikler sig, kan det dog også være svært at have noget imod, for de nye ultrabooks har egenskaber af den tunge kaliber.

Toptunet ultrabook fra Acer

Aspire M5 byder på det hidtil højeste niveau af ydeevne, tilslutningsmuligheder, komfort og batte-rilevetid fra Acers ultrabooks. Den nye Aspire M5-serie er designet med henblik på at tilbyde det bedste inden for design og ydelse. Det er bærbare pc’er, som ud over et ultratyndt design inde-holder det nyeste og kraftigste inden for grafik og processor, samtidig med at der er lagt vægt på lydkvalitet og opkobling.

Låget er udført i sølvmetal og er ved hjælp af en ny teknologi integreret med skærmkanten, som reduceres til en tredjedel i bredde. Grafikken leveres af den nye Nvidia GeForce GT640M med 1GB ddr5-ram og understøttelse af PhysX, som giver en hurtigere og mere detaljeret spilop-levelse, mens Microsoft DirectX 11 giver filmlignende detaljer, perfekt glatte kurver og livagtig animation.

[pt id=’2021473′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Acer Aspire M5.”‘]

Acer Aspire M5.

Acer Aspire M5 Series fås i størrelserne 14″ og 15″ og er baseret på tredje generation af Intel Co-re-processorer (Ivy Bridge), som giver hurtigere multitasking, samtidig med at de bruger mindre strøm.

Se også:  De unge ønsker sig elektronik til jul

Acer Green Instant-On sørger for en genstart på kun 1,5 sekunder fra dvaletilstand, mens Acer Instant Connect scanner og registrerer de mest besøgte adgangspunkter, så brugerne får adgang til nettet på kun 2,5 sekunder.

Selv med et chassis på kun 20 mm er Aspire M5 udstyret med et optisk drev, baggrundsbelyst chiclet-keyboard og med numerisk tastatur (kun på 15″-modellen).

Den rummelige harddisk tilbyder plads til store filer, mens det integrerede solid state-drev gi-ver instant on-funktionalitet. En ssd-only-konfiguration er også tilgængelig. Acer Aspire M5 er på markedet nu – se priserne her.

Samsungs superlaptop i butikkerne nu

Den første 9-Serie-bærbar var måske den lækreste laptop på markedet sidste år og fik de fleste anmeldere til at falde bagover – også her på Alt om DATA. Nu er Samsung så klar med opfølgeren. Den nye 9-Serie-bærbar har 15″-skærm, er 14,9 millimeter tynd og pakket ind i et Single Shell Body-chassis i sandblæst aluminium.

Med en vægt på kun 1,59 kilo passer 900X4C nemt i tasken eller under armen, og med funktionen Fast Start starter computeren fra standby til aktiv tilstand på kun 1,4 sekunder. En fordel for dem på farten. Sollys er heller ikke en udfordring takket være 9-Seriens meget lysstærke, antireflekte-rende HD+-skærm (1.600×900 pixels).

Under chassiset sidder et ssd-drev med op til 128GB, en ny Core i7-processor og et batteri, der har tre gange længere levetid end mange andre batterier.

[pt id=’2020430′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung 900X4C.”‘]

Samsung 900X4C.

Computeren har desuden indbygget webkamera og tilslutninger som hdmi, usb 3.0, usb 2.0, 4 i 1-kortlæser samt hovedtelefonudgang og mikrofonindgang.
900X4C ledsages af 900X3C, som er en model på 13,3″ med en tykkelse på blot 12,9 millimeter, en vægt på 1,16 kilo og en batterilevetid på op til 7,3 timer.

Se også:  Samsung-interview: "Nu satser vi stort på foldbare mobiler ..."

Denne model er også udrustet med en pls-skærm – Samsungs egen teknologi, der forbedrer betragtningsvinkel og farvegengivelse.

De nye 9-Serie-bærbare er i butikkerne – se priserne her.

Asus’ ultrabook får fuld hd

Asus var blandt de første med en ægte ultrabook og har fået stor ros for Zenbook UX31. Nu er det blevet tid til at opgradere, og Asus præsenterede således ikke mindre end to nye modeller – Asus Zenbook Prime UX31A og Zenbook UX32VD.

Begge bevarer det tynde og lette design på 18 mm i tykkelsen og en vægt på henholdsvis 1,3 og 1,45 kilo og har ligeledes nyeste Intel Core i7-processorer, hurtig ssd og klar fuld hd-ips-panel.

[pt id=’2021922′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Asus Zenbook Prime.”‘]

Asus Zenbook Prime.

Der er ligeledes Intel HD 4000-grafik i dem begge, men UX32VD har også mulighed for at skifte over på et Nvidia GeForce GT620M, når der skal ekstra turbo på grafikken. Dermed er de velegnede til mediebrug, og som mange af de andre nye Asus-maskiner har de således også SonicMaster-lydteknologi.

Takket være et sata-6Gb/s-ssd foregår datatrafikken fire gange hurtigere i UX31A end med en mekanisk harddisk. UX32VD anvender i stedet en ssd/harddisk-kombination til at opnå fart i ssd-klassen og rummeligheden af en mekanisk harddisk.

Asus Zenbook Prime UX31A og UX32VD er på markedet nu – se priserne her.


TAGS
9-serien
Acer
Aspire
Asus
Samsung
Ultrabook
Zenbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S