Home » Bærbar computer » Endnu stærkere Toughbook
Endnu stærkere Toughbook

Endnu stærkere Toughbook

Share

Toughbook CF-C2 opdateres med Windows 8, en forstærket processor og grafisk ydeevne samt længere batterilevetid

Panasonic lancerer nu en større opdatering af Toughbook CF-C2, som er en af de mest holdbare og fleksible konvertible pc’er på markedet.. Med en bred vifte af udvidelses- og konfigurationsmuligheder kan CF-C2 skræddersyes til at opfylde arbejdspladsens særlige behov. Med serial porte, NFC-teknologi og op til to Smart Card-porte kan installatører og serviceingeniører fx tilslutte måleinstrumenter direkte til den kraftfulde Toughbook og i brancher, hvor sikkerhed og databeskyttelse er påkrævet, som fx sygehusvæsenet, er CF-C2 et sikkert valg.

“Vi har designet Toughbook CF-C2, så den er tidssvarende og kraftfuld nok for mobile erhvervskunder. Det er den mest holdbare og fleksible business konvertible pc på markedet til dato. Den har høj ydeevne, et væld af tilslutningsmuligheder, lang batterilevetid og avancerede teknologier, som understøtter behovet for mobilitet og effektivitet,” siger Jan Kaempfer, marketingchef, Panasonic Computer Product Solutions.

Se også:  Panasonic præsenterer VR-briller, der faktisk ligner briller

Den semi-robuste CF-C2 er designet til at kunne holde til små slag og skrammer. Den kan modstå fald fra 76 cm uden at gå i stykker, og den leveres med et vandafvisende tastatur og touchpad.

10 finger multi-touch-skærm

Den nye 12,5″ HD-skærm med indbygget IPS-teknologi har ekstra brede betragtningsvinkler, forstærket glas, høje kontrastforhold og 500 cd/m2 høj lysstyrke. Parret med et antireflekterende lag bliver det muligt at arbejde udendørs med skærmen, som involverer fuld 10-punkts multiberøring. Det vil sige, at skærmen vil genkende input fra alle 10 fingre samtidig.

Høj ydeevne, lavt strømforbrug og fuldt udstyret

Toughbook CF-C2 er en af de mest alsidige og kraftfulde enheder i sin klasse. Den er udstyret med 4. generation Intel Core-teknologi, som giver øget ydeevne og længere batterilevetid. Intel Core i5- 4300U-processor med Intel Turbo Boost-teknologi hjælper med at forbedre batteriets levetid i op til 14 timer og giver forbedret standbytid. Pc’en leveres med optimerede tilslutningsmuligheder på grund af det nyeste Gobi 5000 4G -modul, Bluetooth v4.0 og trådløst LAN IEEE802.11a/b/g/n.

Se også:  Panasonic Toughbook 55 [TEST]: Alt kan udskiftes på den modulære laptop

Da Toughbook CF-C2 er udstyret med Microsoft Windows 8.1 Pro-styresystem kan erhvervskunder drage fordel af de seneste forbedringer i funktionaliteten. I takt med at Microsofts udvidede support til Windows XP slutter i april 2014, vil den nyeste Windows 8.1 og Windows 7-version tilbyde en smidig overgang for virksomheder, der ønsker at opgradere hardware.

Toughbook CF-C2 har en vejledende pris på 2149 euro plus moms og er tilgængelig fra december 2013.


TAGS
Panasonic
Toughbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S