Home » Underholdning » Endelig: Nu er der en DR-app til Android TV
Endelig: Nu er der en DR-app til Android TV

Endelig: Nu er der en DR-app til Android TV

Share

Langt om længe kan du se DRTV direkte fra dit Android-fjernsyn. DR er klar med en app, der giver adgang til deres store streamingunivers

DR har som mål, at en stadig stigende del af danskerne tilgår deres tv-indhold digitalt. Derfor udvider DR nu DRTV-porteføljen med en Android TV-app. Det sker i en betaversion, der finpudses hen over sommeren.

“DRTV er et helt centralt element i DR’s digitale strategi, hvor DRTV på lige fod med DR1 er en hovedindgang til DR’s indhold. Målet er – i den grad det er muligt – at være til stede på de platforme, hvor brugerne er. Derfor har vi udviklet DRTV til Android TV også, siger Mikkel Müller”, der er underdirektør i DR Teknologi.

“DRTV er et streamingtilbud i løbende udvikling, og vi arbejder på at gøre DRTV til så god en brugeroplevelse som muligt. Her er vi meget opmærksomme på brugernes tilbagemeldinger, input og forslag. Vi er selvfølgelig nødt til at prioritere, men i takt med at streaming på store skærme bliver mere og mere udbredt, har vi også modtaget flere ønsker om DRTV til Android TV, så det er vi glade for at imødekomme nu”, forklarer Mikkel Müller.

Se også:  Stream video til mobilen uden at betale for brug af data

Android TV er styresystemet hos producenter som blandt andet Sony, Philips og B&O.

Brugerne hjælper med at teste

Brugerne har før været med til at teste DRTV. Det skete sidste år, da den nye version af DRTV var på vej. Her bad DR brugerne om at afprøve den nye udgave af streamingtilbuddet for at justere de sidste småting og teste funktioner, inden det blev endeligt lanceret senere på året.

Og endnu en gang beder DR brugerne om hjælp til at teste DRTV. Android TV-appen er nemlig lanceret i en såkaldt betaversion. Det er en tidlig udgave af eksempelvis en app, man gør tilgængelig, inden den er helt færdigudviklet. På denne måde kan man justere blandt andet funktioner og brugervenlighed ud fra den måde, brugerne benytter DRTV.

Se også:  Google fjernede Ramasjang-app på grund af lakridspibe

“Konceptet med at tilbyde en næsten færdigudviklet app til brugerne for at få deres input til den endelige løsning fungerer godt. Der er ingen tvivl om, at brugernes input er meget værdifulde for os”, siger Mikkel Müller.

Man kan altså fra i dag være med til at teste den endnu ikke helt færdige version af DRTV til Android TV. Justeringerne står på den næste måneds tid, og foretrækker man at vente med at installere DRTV på sit Android TV til den endelige version, forventes den klar i løbet af sommeren.

Den nye DRTV-app får du ved at gå til Google Play Store via dit Android TV og søge på “DRTV”, så du dukker app’en frem og du kan downloade den til tv’et.

Coverbillede: Recordere.dk


TAGS
Android TV
DR
drtv
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S