Home » Mobiltelefon » En populær gammel kending
En populær gammel kending

En populær gammel kending

Share

Mobilproducenten HTC var blandt de første til at sende mobiltelefoner med et fuldt slide-tastatur på markedet, og Touch Pro2 er faktisk seneste skud på stammen, selvom dens release er tilbage i begyndelsen af 2009

Nu er et år jo lang tid i mobilverdenen, så selvom forretningsfolk hidtil har haft et godt øje til Touch Pro2, kan den ikke holde trit med de nye konkurrenter på markedet.

For det første virker styresystemet, Windows Mobile 6.1 (kan opgraderes gratis til version 6.5), nu lettere bedaget og lidt sløvt, trods et behjertet forsøg på en omlakering med HTC’s eget menudesign, TouchFLO 3D.

Designet ser fint ud, men er desværre ikke gennemført helt til bunds. Når du for eksempel skal skrive en sms eller oprette en aftale i kalenderen, ryger du tilbage i et vindue, der ligner noget fra før Windows 95.

Se også:  Samsung sparker døren ind for en ny kategori af smartphones - her er Galaxy Z Flip

Fordelen kan omvendt være, at Windows-strukturen bag gør rundgangene velkendte og logiske – om end ikke altid lige effektive.

Men brugeren får sin trofaste startmenu, og kan køre multitasking med aktuelle programmer åbne på samme tid. Hvor TouchFLO-designet tager sit udgangspunkt i store ikoner, som er til at ramme med fingrene, er Windows-ikonerne meget små.

Derfor er det ofte nødvendigt at hive den medfølgende pen frem for at udføre selv simple opgaver. Det bliver efterhånden – sammen med en lidt sløv respons på touch-skærmen og zoombaren ved siden af – pænt irriterende. Til gengæld er det fysiske tastaturs knapper fyldige og nemme at ramme.

Se også:  Huawei overhaler Apple - er nu markedets andenstørste mobilproducent

Sammen med stabile synkroniseringsmuligheder og gode netforbindelser plus en god samtalekvalitet og fin mulighed for opsætning af konferenceopkald er det forståeligt, at mange købere har sat pris på denne telefon. Men nu er vi i 2010, og der findes langt bedre alternativer.

DATATID MENER:

En stabil telefon helt uden wow-faktor.


HTC Touch Pro 2
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
HTC
HTC Touch2
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S