Home » Gaming & Konsoller » En Bluetooth-pind i øret
En Bluetooth-pind i øret

En Bluetooth-pind i øret

Share

Smart Discovery 975-headset fra Plantronics med reservebatteri og en smal profil, der kun lige titter uden for øret.

Bluetoothheadset synes at myldre frem fra hullerne hele tiden, men Discovery 975 fra Plantronics var et, der fik mig gjort mere end sædvanlig fornøjet med et headset.

Det opfylder de to væsentligste krav, jeg har: Det vejer ikke meget, og det sidder perfekt i et øre, der også skal bære på et par briller. Og så har det tilmed eget reservebatteri.

I Discovery 975-pakken er selve headsettet, der ligner en pind med en øresnegllignende silikoneprop for enden, en lader med mini-USB-stik og så en lille, firkantet kasse med klaplåg.

Den fungerer som ladestation for selve headsettet, men også som reservebatteri med strøm nok til tre omgange opladning.

En pind i øret

Discovery 975-headsettets tre forskellige silikonepropper (som kan vaskes, naturligvis) er ikke af den slags, der slutter tæt og bliver intim med din øregang og ørevoks, men den efterlader luft, så du kan høre noget fra omverdenen.

Når Discovery 975 sidder, så er det blot en lille tynd stang, der stritter ud fra det ene øre og ned mod munden. Der er ingen bøjle bag om øret, og det gør headsettet behageligt at have på, selvom der også skal være plads til en brillestang bag øret.

Se også:  Nyd musik i fred mens du træner

Jeg var lidt bange for, at det skulle dratte ud af sig selv i starten, men med mindre der ligefrem ryger en taskestrop forbi øret eller en trøje, så sidder det fint fast.

Betjening og lyd

Selve stangen, der også er mikrofon, bruges som betjening til at tænde for Discoveryen, lave pairing og besvare opkald. En anden knap på siden af headsettet styrer volumen.

Det er altid lidt famlen sig frem i blinde, når det gælder Bluetooth headset, men det hjælper naturligvis at læse manualen, ahem.
Selve lydkvaliteten er sådan set fin uden at være fantastisk – det er jo Bluetooth det her.

Det er ligesom svært at få den skruet helt nok op nogle gange, så hvis den anden part i samtalen taler lidt lavt, så kan det være svært at høre, hvad der bliver sagt, selvom Discovery 975 er skruet helt op.

Nogle af mine samtalepartnere har også brokket sig over, at jeg var svær at høre. Det har hidtil hjulpet at justere mikrofonstangen lidt.

Batterilevetid

Glad er jeg over batterilevetiden og det medfølgende reservebatteri. I løbet af testen har jeg fået glæde af det hele to gange, fordi jeg var kommet hjem fra kontoret uden oplader, men heldigvis havde batteriet liggende i computertasken.

Se også:  JBL Quantum One [TEST]: Stor lyd fra stor hovedtelefon

Så var der også mulighed for at få ladet headsettet op hjemme, uden at skulle ræse ind på kontoret mere end højst nødvendigt.

På siden af batteriet er der en lille LCD-indikator, som viser hvor mange opladninger, du har tilbage i reserve. Mangler headsettet strøm, sætter du det bare til i den lille taske, og det bruger små 20 minutter til en halv time, og så har du fuld juice på headsettet igen.

Husk nu at få ladet reservebatteriet op, ellers fiser den gode idé ligesom af som COP15-demonstrationer i decemberkulden.

Discovery 975 har jeg glæde af, og jeg kan kun besvære mig lidt over de udfordringer, jeg har haft med lydstyrken på både ind- og udgående samtaler.

Ellers er det et headset, som jeg fanger mig selv i at bruge væsentlig oftere end de andre, jeg har haft gennem tiden. Som altid er det en opgave i sig selv at huske at få det med, men når det så lykkes, er headsettet aldeles fint.


Plantronics discovery 975
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bluetooth
Headset
plantronics

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S