Home » Mus » En ubestemmelig mus
En ubestemmelig mus

En ubestemmelig mus

Share

Steelseries producerer rigtig gode produkter til gameren. Kana er en mus fra Steelseries, der dog sætter sig lidt mellem to stole

Vi har gennem årene testet flere forskellige produkter fra Steelseries, og flere af dem har vi været virkelig begejstrede for. Vi var derfor også ret spændte på at teste Kana,

Steelseries’ nyeste mus for gamere – et navn, der ifølge Steelseries selv kan betyde flere forskellige ting, alt afhængig af hvilket sprog du taler, for eksempel kanariefugl på svensk og halvgud på Hawaii, mens det for Steelseries selv står for præcision og kontrol til at vinde i spil.
Altså bør Kana være en spillemus, hvilket vi nu også havde regnet med, da den kommer fra Steelseries.

Nogle underlige fysiske karakteristika

Det første der derfor undrede os en del, er ledningen. Godt nok er det korrekt, at en gamingmus bør have en ledning, men den ledning, der var tilsluttet Kana, var ikke en behagelig stofledning. Det var en halvsyntetisk og meget stiv ledning, hvilket ikke passer så godt ind i konceptet om en gamingmus.

Værre blev det, da vi så mærkede lidt på musen. Den er utrolig let og virker som en, skal vi sige, billig mus, hvilket igen ikke rigtig passer ind i konceptet om en mus for gamere, eller som Steelseries selv siger: »Designed by gamers.«

Se også:  Steelseries Arctis 9 Wireless [TEST]: Super-alsidigt gamingheadset

Problemet med kombinationen af en let mus og en stiv og ufleksibel mus er, at den har en tendens til at bevæge sig, når du ikke lige har tænkt dig det. Slip musen, og du risikerer, at musen bevæger sig, og dermed gør din figur eller cursor på skærmen det samme. Ikke vildt smart for en gamingmus.

Husk at opdatere musen

Derefter ville vi så installere driveren til musen, hvilket gøres ved at besøge Steelseries’ hjemmeside og hente driveren. I vores tilfælde var der også en opdatering til firmwaren på musen, så vi startede med at opdatere den og derefter hente og installere den nyeste driver og Steelseries’ software.

Når du har softwaren installeret, er det muligt at oprette profiler til din mus. For hver profil kan du vælge, hvad hver af de fem forskellige knapper skal kunne, og det er alt lige fra enkelte museklik til macroer, som du enten kan optage eller skrive selv.

Se også:  Steelseries Sensei Ten [TEST]: Formet som gamerne kan lide den

I softwaren kan du også ændre på følsomheden af musen og på, hvor hurtigt den skal polle under brug.

Alt det betyder, at du meget præcist kan bestemme, hvor nøjagtig musen skal være, og få den til at passe præcist sammen med din spillestil og dine krav.

I softwaren har du også mulighed for at starte et ”måleprogram”, der måler, hvor mange gange du klikker på de enkelte knapper, hvilket også kan hjælpe med til at justere og optimere dine spiloplevelser.

En af de ting, der gør musen til rigtig god, er designet, der sikrer, at den kan bruges lige så godt af højrehåndede som af venstrehåndede.

Alt i alt er det en fin mus, men det er frustrerende, at vægten er så lav, og at ledningen så ufleksibel. Det ligner ikke Steelseries at overse den slags detaljer. Størrelsen er fin, men alt i alt ikke den bedste gamingmus, vi har prøvet.


Kana
  • Funktionalitet
  • Pris
3

Alt om DATA siger

Musen Kana fra Steelseries er en fin mus. Dog kunne vi godt have tænkt os en lidt tungere mus og gerne med en stofledning.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
gaming-mus
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S