Home » Tablet » En tablet med erhvervslivet i sigte
En tablet med erhvervslivet i sigte

En tablet med erhvervslivet i sigte

Share

Vi har kigget på Dells Venue 11 Pro tablet på 10,8″. Det er en tablet, der er som skræddersyet til den travle erhvervsmand. Udstyret med Windows 8.1 og en god ydelse kan den problemløst integreres i virksomhedens it-infrastruktur.

Dell Venue 11 Pro findes i en række konfigurationer, de benytter alle Windows 8.1 og har en skærm på 10,8″. Tablet-serien henvender sig både til hjemmebrugere samt til erhvervslivet.

Den testede udgave er en af de kraftigere udgaver, den er udstyret med en Intel Core i5-4210Y dual core-processor på 1,50 GHz. Det er en tablet der har mange kvaliteter, der specielt gør den velegnet til brug som tablet i bredeste forstand til et fleksibelt erhvervsmiljø. Venue 11 Pro egner sig især til forretningsfolk, som ofte er på arbejdsrejser, eller hvis aktiviteter – herunder møder – bevirker, at lokaliteten ofte skifter.

Gearet til erhvervslivet

Venue 11 Pro spiller sín styrke ud ved at opfylde mange af de krav, som erhvervslivet stiller. Herunder at den takket være Windows 8.1 64 bit operativsystemet let kan integreres i virksomhedens it-infrastruktur.
At tabletten kan afvikle almindelige Windows-programmer er en kæmpe fordel for langt de fleste virksomheder.

Ydelsen er måske ikke helt på Ultrabook-niveau som stillet i sigte, men Core i5-processoren er dog i stand til at afvikle typiske kontorprogrammer med et fornuftigt overskud. Det forvandler en teoretisk fordel til en reel brugsmæssig fordel.

Sikkerhed og administrationsmuligheder er også implementeret i Venue 11 Pro. Det integrerede Trusted Platform Module 2.0 kan overvåge, om der sker uønskede ændringer i den installerede software, data kan også krypteres.

It-administratorer kan downloade værktøjer fra Dell og få adgang til driveradministration med mere på Dell Venue 11 Pro. Der tilbydes også professionel onsite-support, hvilket er unikt for en tablet.

Se også:  Dell UltraSharp 25 U2520D [TEST]: Smæk på farverne

Tabletten får dog ikke lov til at stå alene, der kan tilkøbes en række tilbehør, der sikrer en bedre brugeroplevelse samt udvider funktionaliteten.
Det går fra en glimrende stylus, over tastaturer der forvandler Venue 11 Pro til en lille bærbar, til en dockingstation, der forvandler tabletten til en stationær computer med ekstra tilslutningsmuligheder. Tilslut en skærm til dockingstationens HDMI-udgang, og forvandlingen er fuldbragt.

Stærk og velbygget

Dell Venue 11 Pro er en WiFi 802.11n tablet, der har tilstrækkeligt med kræfter til, at Windows 8.1 oplevelsen er optimal. Den kan klare alle de opgaver, man forventer, at en erhvervstablet skal kunne håndtere. Den er ikke helt så stærk som en Ultrabook, men brugeroplevelsen minder derom.
Det er også en velbygget tablet, der ganske vist med en vægt på 793 gram vejer mere, end de tablets vi oftest bruger til privat brug. Men man får også en større skærm. Venue 11 Pro virker desuden meget solid, og den er behagelig at håndtere takket være bagsidens gummilignende og fløjlsbløde belægning.

En fordel specielt til erhvervsbrug er, at man kan udskifte batteriet, en feature man ikke ofte ser ved tablets. Tilslutningsmuligheder findes i form af en USB 3.0-port, en miniHDMI-udgang og et kombi hovedtelefon/mikrofon-stik, samt microSDXC-kortlæser for SDXC-hukommelseskort på op til 64 GB.

Ydelsen fejler som sagt ikke noget, det sørger Intels Core i5-4210Y-processor for, der understøtter Hyper Threading og har evnen til at løfte taktfrekvensen til 1,90 GHz, når det behøves. Det kan aflæses i SiSoftware Sandra 2014 benchmarken, hvor den aggregerede aritmetiske cpu-test ender på 24,46 gops (giga operations per second).

Se også:  Danmarks AI-ambitioner endnu uopfyldte – men det lysner

4 GB ddr3 1600 MHz hukommelse afrunder oplevelsen og er med til at sikre en flydende bruger-oplevelse. Det er i øvrigt muligt at øge dette til 8 GB ved behov. En SSD fra SanDisk på 128 GB sikrer to ting, for det første at der reelt er plads til at have såvel programmer og data med på farten. For det andet sikrer SSD’en i Venue 11 Pro en responsiv brugeroplevelse.

Den gennemsnitlige læsehastighed er på 365,2 MB/s og den gennemsnitlige skrivehastighed er på 234,3 MB/s. Den gennemsnitlige søgehastighed på 0,14 ms afrunder billedet af en tablet, hvor hardwaren er i orden.
Til gengæld må man leve med, at den testede Dell Venue 11 Pro har indbygget blæser, der går i gang ved kraftig belastning. Den er altså ikke lydløs, som man er forvænt med hos tablets.

Skærm og batterilevetid holder

Venue 11 Pro er udstyret med en virkelig god 10,8″ ips-touchskærm med ti berøringspunkter og en skærmopløsning på 1920 x 1080 pixel.
Skærmen er lysstærk med fin farvegengivelse og rigtig gode betragtningsvinkler. Touch fungerer også overbevisende.
Batterilevetiden er virkelig fin. I Powermark har vi målt batterilevetiden i produktivitetstesten til 7 timer 31 minutter. Det kan strækkes til 10 timer 11 minuttter med Dell Mobile Tablet Keyboard.

Venue 11 Pro har ikke 3G/4G- modem, men det skulle komme i den næste udgave, der heller ingen blæser har.

NB: Husk at du kan læse en mere udførlig version af artiklen i Alt om DATA nummer 17 2014.


  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Stærk tablet med en virkelig god skærm, god ydelse og lang batterilevetid. Fine administrations-muligheder. De småting, man kunne tænke sig forbedret, ser ud til at komme i den nye udgave. På en måde er den sin egen fjende.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Dell
Venue 11
Venue 11 Pro
Venue 11Pro

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S