Home » Bærbar computer » En tablet, der giver de andre kamp til stregen
En tablet, der giver de andre kamp til stregen

En tablet, der giver de andre kamp til stregen

Share

Medion har lige sendt en tablet på markedet, og ikke alene er den billigere end de fleste andre, den er også god og kommer med masser af indhold og funktioner

Har du lyst til at få en tablet, men mener du, at næsten 5.000 kroner er for meget? Så skulle du måske kigge forbi Aldi onsdag den 7. december, for der kan du nemlig købe den nye 10″-tablet fra Medion, Lifetab, også kaldet MD99000.

Det er en Android 3.2-baseret tablet med 32GB intent lager, en Nvidia Tegra 2 Dual Core-processor og Nvidia GeForce-grafik. Den understøtter UTMS/Quadband og gps, den har integreret 802.11n trådløst netværk, microUSB, microSD og microSDHC-kort, og naturligvis er der plads til et simkort.

Den er udstyret med to integrerede kameraer, et 5MP kamera på bagsiden og et 2MP webkamera på forsiden, så du både kan tage billeder og føre videotelefoni.

Se også:  En sejlivet tablet der er nem at bruge

Kører meget elegant

En ting, vi før har oplevet, er, at Android-baserede tablets har en tendens til at hakke i det, når du bladrer rundt mellem skærmene, men det oplevede vi ikke på Lifetab.

Sammen med Lifetab får du en del komplette applikationer, der allerede er installeret på computeren. Du får Tegneblok, Documents to Go, Printershare og Lifetab Media.

Tegneblok er et sjovt lille program, hvor du kan fremstille tegninger med dine fingre.

Docs to Go er et fedt lille program, som gør, at du kan åbne og redigere Office-dokumenter på din tablet. Printershare er en app, der gør Lifetab til noget unikt. For med det lille program kan du skrive ud fra din tablet på printere, der er koblet til dit trådløse netværk. Det er godt nok en lille genialitet.

Se også:  iPad mini har fået flere kræfter og nyt design

Endelig får du programmet Lifetab Media, som er en mediehub, hvor du kan afspille musik og videoer samt vise billeder. Den har også en kamerafunktion, hvor du kan tage billeder og optage video, og der er mange forskellige indstillinger, du kan lege med her.

Vi har haft en utroligt positiv oplevelse med at bruge Lifetab, og det er dejligt at se, at der endelig er kommet et godt alternativ til både iPad og de Android-baserede tablets, der er på markedet i dag.


Lifetab
5

Alt om DATA siger

Lifetab er et skønt alternativ til de tablets, der er på markedet i dag, og så er den markant billigere, hvilket absolut ikke skader.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
aldi
medion
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S