Home » Bærbar computer » En stationær, en tablet, en bærbar… tjassitio
En stationær, en tablet, en bærbar… tjassitio

En stationær, en tablet, en bærbar… tjassitio

Share

En ting er helt sikkert, HP Envy Rove 20 er ikke en gennemsnitlig computer. Det er en Windows 8-baseret alt i en-pc, der aspirerer til mere

Det der gør Envy Rove 20 til noget specielt er, at den repræsenterer første bølge af en ny subtype af computere. En type vi roligt kan regne med vil blive mere og mere repræsenteret i hjemmene fremover.

Der er tale om alt i en-computere, der ikke blot er beregnet til at have sit faste ståsted et bestemt sted i hjemmet.
I stedet gør en computer som Envy Rove 20 det muligt at tage computeren med sig rundt i hjem-met. Her vil man kunne anvende den, hvor end man slår sig ned.

Fordi Envy Rove 20 har et indbygget batteri, er det sågar muligt at arbejde en stund uden at skulle bekymre sig om at skulle slæbe strømadapteren med sig rundt i hjemmet.

Det gør Envy Rove 20 og dens ligesindede til en meget alsidig produkttype, der samler elementer fra den stationære computer og tablets i en og samme enhed.

Envy Rove 20 leveres med et sæt bestående af et trådløst tastatur og trådløs optisk mus. Det bringer brugsscenariet tættere på, hvorledes en bærbar anvendes, dog med større fleksibilitet.

Se også:  Overraskende tæt duel [TEST]: iPad versus Android-tablet

Tanken er rigtig god, konceptet skal nok videreudvikles, blandt andet skal disse alt i en-computere blive en del slankere og lettere. Når alt dette, og den optimale bærekomfort er i hus via et gennemtænkt design, er konceptet nået helt i mål.

[pt id=’2029407′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Set forfra ligner Rove 20 en forvokset tablet. Det er den ikke og alligevel er der lidt om snakken”‘]

Set forfra ligner Rove 20 en forvokset tablet. Det er den ikke, og alligevel er der lidt om snakken

HP Envy Rove 20

Som navnet antyder, er der tale om en alt i en-computer baseret på en 20″-skærm. Man kan således godt tage den under armen, men den vejer trods alt næsten 5,4 kg og har en dybde på 66,5 mm på det tykkeste sted.

Bortset fra det er HP Envy Rove 20 en velkonstrueret alt i en-computer, der er baseret på en Intel Core i3-4010U dual core-processor på 1,70 GHz. Den har Hyper Threading, men ikke Turbo Boost 2.0.

Grafikken udgøres af Intel HD Graphics 4400. Alt i alt betyder det, at Envy Rove 20 er at sammenligne med en Ultrabook, når det kommer til ydelsen. Det fungerer fint på denne Windows 8.0-baseret computer, der leveres med 4 GB ddr3-ram.

Se også:  Huawei er klar med prisvenlig konkurrent til iPad Pro

Ips-skærmen har 10-punkts touch og er meget lysstærk med en virkelig god farvegengivelse. Skærmopløsningen på 1600 x 900 pixel fungerer fint.

Selvom man godt kan se forskelle på detaljerigdommen på denne skærm i forhold til tablets, hvor vi har vænnet os til en højere pixeltæthed.
Der er en harddisk på 1 TB i computeren, det er ikke her, at dens største styrke ligger med sekventielle læsehastigheder på 75,2 MB/s og ditto skrivehastigheder på 116,3 MB/s.

Men den er til gengæld ikke støjende. Hvilket computeren som helhed heller ikke er. HP Envy Rove 20 har mange fortrin, den udfylder rollen godt. Der kunne dog godt være flere tilslutninger, tre USB-porte, en tre i en-kortlæser og en kombineret hovedtelefonudgang/mikrofonudgang er i den tynde ende.

Trods alt alsidig

Den skal have ros for den fleksible fod, der kan justreres trinløst og trækkes ind i bagsiden af computeren, hvis computeren eksempelvis skal lægges ned.

Der er 100 MBit/s ethernet via USB-adapter, samt 802.11ac dual band-netkort med understøttelse af WiDi. Et maksimalt strømforbrug på 49,1 watt er også fint.


HP Envy Rove 20
  • Støj
  • Elforbrug
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

HP Envy Rove 20 er en nyskabelse, det er en stationær computer med mobile træk. Den har en god skærm, klarer hverdagens opgaver og er fleksibel. Den kan klare op til 3-4 timer på batteriet. Endnu er typen dog ikke modnet.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar computer
Hewlett Packard
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S