Home » Promotion » En smartphone er sjældent tilstrækkelig
En smartphone er sjældent tilstrækkelig

En smartphone er sjældent tilstrækkelig

Share

 Annonce 

Kompakt allrounder til mobile arbejdere

Toughbook FZ-T1 kombinerer størrelsen og brugervenligheden fra en smartphone med hårdført design, indbygget stregkodescanner og en række professionelle features

Den kompakte enhed fra Panasonic er skabt for at imødekomme moderne arbejderes krav til et fleksibelt arbejdsredskab.

Formatet er som en almindelig smartphone, og den kan nemt ligge i en lomme, men i funktionalitet og design har Toughbook FZ-T1, hvad du forventer af en professionel håndholdt enhed.

Den har samme format som en smartphone, men er ultrarobust og har stregkodescanner i toppen.

Kompakt og hårdfør

Det 5″ store HD touchdisplay gør det nemt at tilgå apps og arbejdsværktøjer samt indtaste oplysninger, enten med fingeren eller med en passiv pen, der kan købes som tilbehør. En særlig film beskytter skærmen, som også kan benyttes i regnvejr og med handsker på.

Toughbook FZ-T1 er kompakt og vejer ikke mere end 240 gram, men enheden er ekstremt robust. Den lever op til den militære standard 810G, er støv- og vandafvisende, kan holde til fald fra op til 1,5 meters højde og bruges i temperaturer fra -10 til +50C. Uanset hvilke forhold du arbejder under, skal du derfor ikke bekymre dig, om FZ-T1 kan klare mosten.

Se også:  GPS sporingsenheder

Det store batteri gør den i stand til at klare 12 timer på en opladning, og det er også muligt at udskifte batteriet, hvis du skulle befinde dig i en situation, hvor opladning er umulig.

Professionel scanner

I toppen af FZ-T1 er placeret en stregkodescanner af højeste klasse. Den er i stand til at scanne på både kort og lang afstand samt under alle lysforhold.

To udløserknapper gør betjeningen nem for både venstre- og højrehåndede. For optimal kontrol kan man som tilbehør købe en stregkodepistol, hvor enheden fastgøres.

Kan også bruges som telefon

FZ-T1 kan få forbindelse til internettet via Wi-Fi. Hvis du køber 4G-modellen, er der også adgang til det mobile bredbånd, så du har forbindelse hvor som helst. Denne version fungerer også som almindelig telefon, og takket være støjnedsættende teknologi kan den bruges i støjfulde arbejdsmiljøer.

Se også:  Panasonics monster af et full-frame-kamera optager 6K-video

FZ-T1 får sine kræfter fra en quad core-processor, og der er 2 GB ram og 16 GB lager. Som styresystem får du Android 8.1, som sikrer brugervenlig betjening samt adgang til et væld af praktiske apps og tjenester. Systemet suppleres af Panasonic COMPASS 2.0 og Google Mobile Services, som optimerer enheden til arbejdsbrug.

Læs vores test af Panasonic Toughbook FZ-T1 her.

FZ-T1 kan kombineres med et væld af forskelligt tilbehør som docking-løsninger, opladere, bælter, batterier, stylus pens, beskyttelsesfilm til display og en stregkodepistol for at tilpasse den til arbejdssituationen.

Se mere på www.toughbook.dk.

TAGS
annonce
hårdfør
Panasonic
stregkodescanner
Toughbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S