Home » Promotion » En smartphone er sjældent tilstrækkelig
En smartphone er sjældent tilstrækkelig

En smartphone er sjældent tilstrækkelig

Share

 Annonce 

[Sponsoreret indhold]

I brancher lige fra detailhandel og produktion til lagervirksomhed, transport og logistik er der behov for effektiv dokumentation samt nem digital bogføring og kommunikation. Det kan hverken en almindelig smartphone eller en dedikeret stregkodescanner klare alene. En specialdesignet enhed er vejen frem

Det er langt fra alle, der sidder bænket foran en computer hele arbejdsdagen. I transport-, detail- og produktionsbranchen er mange medarbejdere mobile.

En almindelig computer, selv en bærbar, er derfor upraktisk som arbejdsredskab. En smartphone kan være en løsning, men vil ofte komme til kort, da den ikke er skabt til livet i en lagerhal og heller ikke matcher kravene til et pålideligt arbejdsværktøj.

Se også:  Panasonic giver dobbelt op på power uden at hæve prisen

Den kan godt nok scanne koder med kameraet, men ikke i det omfang og med den præcision, der kræves i professionel sammenhæng, og den vil givetvis kunne klare lidt regn, men ikke et dyk i en mudderpøl eller et styrt på et betongulv.

Omvendt er en traditionel stregkodescanner heller ikke nok i sig selv til at varetage alt, hvad der kræves af intern og ekstern kommunikation, samt hvad der kan være behov for af rutevejledning, fotodokumentation og meget andet.

Det hele i én enhed

En specialdesignet enhed, der forener brugervenligheden og forbindelsesmulighederne i en smartphone med registreringsegenskaber af professionel klasse samt et design, der tåler arbejdslivets strabadser, kan for mange være det rette redskab.

Se også:  Alt du kan ønske dig i en prisstærk mobil

Lagerarbejderen vil have mulighed for at registrere nye varer og uploade status til firmaets netværk, i retailbranchen vil den kunne klare salg og køhåndtering, mens man i reparationssektoren kan lave servicebeviser og tjekke beholdning af reparationsdele.

E-mail-kommunikation kan klares på samme enhed, mens en model forsynet med 4G-forbindelse vil kunne håndtere telefonsamtaler og gå på nettet hvor som helst.

Skræddersyes med tilbehør

Det er netop, hvad man får med Panasonics nye håndholdte enhed. Den er skabt med den moderne mobile arbejder i sigte og giver de værktøjer, der skal til for at klare dagens arbejde effektivt. Et stort udvalg af tilbehør gør det nemt at tilpasse den til forskellige behov.

TAGS
annonce
hårdfør
Panasonic
stregkodescanner
Toughbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S