Home » Hovedtelefoner og højttalere » En nyfortolket legende til streaming-generationen
En nyfortolket legende til streaming-generationen

En nyfortolket legende til streaming-generationen

Share

Bowers & Wilkins lancerer en genudgivelse af den velkendte Zeppelin-højttaler skabt med musik-streaming i fokus til den nye generation af musikelskere

Den nye Zeppelin er et komplet stereoanlæg og er er skabt ud fra Bowers & Wilkins’ ekspertise inden for højttalerdesign til både lydstudier og private.

Den har højttalerenheder arrangeret i dedikerede højttalerkabinetter på både venstre og højre side af den indbyggede relativt store subwoofer.

Zeppelin fås i to versioner, en mørk (Midnight Grey) og en lys (Pearl Grey), og den nye Zeppelin har også indbygget belysning, der kan nedtones, og som skaber en smagfuld halo-effekt, når den står fast på sin metalstand.

Se også:  Bowers & Wilkins PI7 [TEST]: Et hi-fi-anlæg til lommen
Nyeste streaming-teknologi

Zeppelin understøtter både AirPlay 2, aptX Adaptive Bluetooth ogSpotify Connect. Desuden kan den nye Zeppelin også styres via Bowers & Wilkins Music App, der giver direkte adgang til en række forskellige streamingtjenester, herunder Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL og TuneIn.

Den nye Zeppelin understøtter den digitale stemmeassistent Alexa og den kan også betjenes med fysiske knapper øverst på bagsiden af coveret.

Dens indbyggede software opdateres løbende, og allerede nu planlægges multiroom-kapacitet i form af en opdatering i begyndelsen af 2022. Det vil gøre højttaleren kompatibel med både andre nye Zeppelins samt andre trådløse højttalere i Bowers & Wilkins Formation-serie.

Zeppelin er tilgængelig fra den 13. oktober for 5.999 kroner fra udvalgte forhandlere eller Bowers & Wilkins -webstedet.

Se også:  Bose lancerer robust Bluetooth-højttaler


TAGS
B&W
bluetooth-højttaler
Bowers & Wilkins

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S