En ægte multikunstner

En ægte multikunstner

Share

Canon har sendt en række nye Pixma-printere på gaden. Alt om DATA har testet sin lille tusindkunstner MG8250, og vi er pænt imponerede over både kvalitet, betjening og funktionalitet

De fleste af Canons nye printere er multifuntionsprintere, og det gælder også for MG8250. Du kan scanne, kopiere og naturligvis printe på den, men det er ikke noget nyt.

Derudover er printeren forsynet med det, som Canon kalder for Intelligent Touch, hvilket vil sige, at faktisk alle betjeningsknapperne på toppen af printeren er usynlige det meste af tiden.

Men når du så vælger en funktion, for eksempel at scanne, så bliver de knapper synlige, som du kan bruge til at betjene printeren med. Det gør det smart og formindsker også muligheden for at lave betjeningsfejl.

Flot design, god betjening

Canon har forsøgt at give printeren et pænere design end tidligere modeller, og selvom der reelt ikke er så meget, du kan gøre for at gøre en kasse pæn, så er det faktisk lykkedes ret godt for Canon.

Pixma MG8250 er holdt i sorte farver, og sammen med de afrundede hjørner og den totale mangel på fysiske knapper giver det et ret godt indtryk af printeren.

Som sagt så kan printeren betjenes direkte via de knapper og det display, der er på printerens top. Men det er naturligvis ikke nødvendigt. Alle funktioner, og så lidt mere, kan du nå fra den software, der bliver installeret på din computer.

Se også:  Canon klar med sit hidtil stærkeste systemkamera

Det er så også her, at vi har et lille ankepunkt. For når du installerer en printer som MG8250, er det ikke kun en printerdriver, der bliver installeret på din computer. Du får ikke mindre end seks forskellige stykker software. Bevares, du kan godt fravælge dem, men er du sikker på, hvilke du godt kan undvære?

Både på printeren og på pc’en

Når du står ved printeren, har du, ud over at scanne og kopiere, også mulighed for at skrive pdf-dokumenter direkte ud. Du kan lave mere avancerede kopier af billeder, og du kan sætte dine økonomiindstillinger op.

Det er utroligt let at betjene printeren, alle funktioner er meget intuitive, og de berøringsfølsomme knapper er rigtig lette at bruge. Her skal Canon virkelig have ros.

Når du så kommer over på computeren, har du de samme muligheder og et hav mere.

En genvejsmenu har de mest almindelige funktioner, som du skal bruge, når du ikke bare skal skrive ud fra dit tekstbehandlingsprogram, billedbehandlingsprogram eller lignende.

Herfra kan du lave mange forskellige typer fotoudskrifter, såsom kalender, album og naturligvis almindeligt foto. Hvis du har et Canon-videokamera, kan du også skrive billeder ud fra de film, du har optaget.

Se også:  Billigt systemkamera fra Canon

Du kan også vælge at scanne til en e-mail eller få lavet tekstgenkendelse på det, du scanner ind, eller du kan vælge at besøge Canon Creative Park, hvor du får mulighed for at hente nye spændende skabeloner, som du kan bruge sammen med din printer.

Gode og hurtige udskrifter

Men når alt kommer til alt, så skal en printer også bedømmes på udskrifterne. For uanset hvor mange spændende funktioner en printer har, skal den altså kunne lave nogle flotte udskrifter.

Her klarer Canon sig helt utroligt godt. Almindelige tekstudskrifter er der absolut intet at sige til. Printeren klarer dem lynhurtigt, og selv på almindeligt papir smitter det ikke af.

Billeder er så der, hvor Canon viser, at de har en baggrund i kameraer, for kvaliteten på udskriften af billeder er meget høj. Det er tydeligt, at der ikke kun er to blækpatroner i printeren. De seks patroner, den er befolket med, giver udskrifterne en ekstra høj kvalitet.

Og når du sætter rigtigt fotopapir i printeren, har du et resultat, det er svært at finde bedre andre steder.

Pixma MG8250
  • Udskrifthastighed
  • Udskriftkvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger

Canon Pixma MG8250 er en rigtig god printer. Hurtig, stille, med masser af funktioner og en høj grad af brugervenlighed. Hvis vi skulle vælge en ny i dag, ville vi vælge denne skønne printer.

4.5
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Canon CLI 526Y (4543B001) gul kompatibel blækpatron priser
Del denne