Home » Mobiltelefon » Ny opdatering gør gamle Huawei-mobiler betydeligt hurtigere
Ny opdatering gør gamle Huawei-mobiler betydeligt hurtigere

Ny opdatering gør gamle Huawei-mobiler betydeligt hurtigere

Share

Over 150.000 Huawei-brugere i Danmark kan se frem til, at deres smartphones får en overhaling over sommeren. I slutningen af juli får ældre modeller som P20 Pro og P20 Lite en styresystemsopgradering, der blandt andet betyder en hurtigere brugeroplevelse

Er du ejer af en Huawei P20 Lite eller en P Smart? Så får du over sommeren en hurtigere telefon. Huawei forventer nemlig i slutningen af juli at kunne udsende en styresystemsopgradering til EMUI 9.1 for disse telefoner.

”Både Huawei P30 og P30 Pro er født med EMUI 9.1. Men med den nye opdatering får tusindvis af øvrige Huawei-brugere også glæde af den nye systemversion. Det betyder blandt andet, at læsehastigheden stiger med 20 procent, ” siger RenKe, direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Se også:  Kæmpe vækst hos Huawei - på visse produkttyper

Huawei P20 Lite og P Smart er blandt Huaweis mest populære smartphones og blandt de fem mest solgte Huawei enheder i Danmark. Men ejer du en anden Huawei smartphone end netop de to modeller, er der ikke nødvendigvis grund til fortvivlelse over ikke at få EMUI 9.1. Andre Huawei modeller, inklusiv P20 Pro, Mate 20 Pro og Mate 20 Lite, forventes nemlig også at modtage opdateringen i den nærmeste fremtid.

Mere fart og mere plads

F2FS-filsystemet1 var tidligere skræddersyet til flashhukommelse for at forbedre ydeevnen på læsning og skrivning efter langvarig brug. Nu, med EROFS2, vil læsehastigheden være 20 procent hurtigere, og systemet vil rumme flere af dine personlige filer med plads til op til 1.000 billeder eller 500 sange. Desuden isolerer læs-kun hukommelsesdesignet udefrakommende forstyrrelser, hvilket betyder ekstra sikkerhed for dine systemfiler.

Se også:  Stærkt sports-ur med vild batterilevetid

Med EMUI 9.1 får brugerne også GPU Turbo 3.0, der er en ny opgradering, som gælder 25 af de mest populære spil. Den nye opdatering reducerer SoC3 strømforbrug med 10 procent og optimerer det underliggende systems ydeevne for at give en flydende spiloplevelse.


TAGS
emui
Huawei
opdatering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S