Home » Sociale medier » Elon Musk køber Twitter – det vil han gøre med tjenesten
Elon Musk køber Twitter – det vil han gøre med tjenesten

Elon Musk køber Twitter – det vil han gøre med tjenesten

Share

Twitters bestyrelse har godkendt Elon Musks købstilbud på cirka 305 milliarder kroner. Musk vil dermed eje tjenesten ene mand og indføre betydelige ændringer

For knap to uger siden fremsatte Elon Musk et opsigtsvækkende købstilbud på 44 milliarder dollar, hvad der svarer til cirka 305 milliarder danske kroner.

Twitters bestyrelse satte sig i første omgang imod, men i går aftes kunne både de og Elon Musk melde ud i en pressemeddelelse, at tilbuddet var accepteret. Med primært egenkapital, suppleret af lidt lån udefra, har Elon Musk dermed gjort sig til eneste ejer af et af klodens største sociale medier.

Hvorfor?

Det er ikke umiddelbart finansielle motiver, der driver Musks nye investering. Snarere er der tale om et idealistisk projekt.

Se også:  Snap vil gøre din festivaloplevelse endnu federe med nye AR-funktioner

Musk ser et stort potentiale i Twitter, som et medie for fri tale. Et potentiale han ikke mener, tjenesten har indfriet den senere tid, hvor en skrappere grad af censur er sat ind.

Med sit køb vil Musk gøre op med de restriktioner og begrænsninger, der hæmmer den fri tale. Hvordan det specifikt skal komme i stand, er endnu uklart, men Elon Musk antyder selv en større teknologisk overhaling, som indbefatter blandt andet nye algoritmer og mulighed for at autentificere brugere (om det så gør mediet mere frit må være et åbent spørgsmål indtil videre). Elon Musik udtaler i pressemeddelelsen:


TAGS
Elon Musk
sociale medier
Twitter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S