HP overrasker med en Windows-mobil

HP overrasker med en Windows-mobil

Share

HP Elite x3 vil erstatte både din pc og din smartphone.

HP er også taget en tur til Mobile World Congress i Barcelona for at fremvise deres nyeste produkter. Ret overraskende – men dog ganske passende til lejligheden – har HP en smartphone at vise frem.

Producenten har kastet sig ud i noget så vovet som en Windows-mobil. Den nye Elite x3 som dog ikke bare være en mobil, den sigter også mod at erstatte din PC.

”Man kan kort og godt sige, at HP Elite x3 er én enhed, som er alle enheder. Du får en kraftig smartphone, der både fungerer som telefon, som notebook og som pc – det giver brugeren en helt anden frihed og fleksibilitet,
hvad end du bruger HP Elite x3 privat eller på arbejdet”, udtaler Henrik Johansson, produktchef for Commercial Notebooks og Mobility, HP Inc. Danmark.

Via en dockingstation kan du nemt koble HP Elite x3 til en skærm og derved få samme funktionalitet som på en stationær pc.  

HP Elite x3 udnytter styrken i Snapdragon 820-processoren for at få det bedste ud af Windows 10 Mobile med Continuum. 

Mobilen oplades hurtigt via Qualcomm Quick Charge 3.0, og HP Desk Dock giver den komplette oplevelse af en stationær enhed, så man ikke behøver undvære den traditionelle arbejdsopstilling på skrivebordet.

HP Elite x3 forventes at blive lanceret på det danske marked i juni. Prisen er der endnu ingen oplysninger om.

Del denne