Home » Hovedtelefoner og højttalere » Jabra klar med stemmestyrede in-ears helt uden ledninger
Jabra klar med stemmestyrede in-ears helt uden ledninger

Jabra klar med stemmestyrede in-ears helt uden ledninger

Share

Elite 65t og Elite Active 65t har adgang til Amazon Alexa og integreret one-touch adgang til Siri og Google Now

Jabra var blandt de første på markedet med helt trådløse, og den danske producent er nu allerede nået til tredje generation i udviklingen. 

De seneste modeller, som netop er præsenteret ved CES-messen i Las Vegas hedder Elite 65t og Elite Active 65t.

De nye ørepropper har særligt fokus på stemmestyringsoplevelsen, på at levere den bedste lydkvalitet ved opkald og musik helt uden ledninger. Produkterne kommer i to udgaver: en til daglig brug på farten og en ’Active’ udgave, der er skabt til træning og sport.

Jabra Elite 65t til de der ønsker den bedste lyd og forbindelse i et true wireless headset til hverdagsbrug. Det er skabt til at sikre en stabil trådløs forbindelse og levere den bedste opkalds- og stemmestyringskvalitet. Den innovative løsning med fire mikrofoner kombineret med et optimeret akustisk kammer muliggør en avanceret støjkomprimering og stemmeforbedring i ethvert form for miljø. Ørepropperne gør det også muligt at personalisere musikken ved hjælp af en musikequaliser, der tilgås via den medfølgende Jabra Sound+ app.

Se også:  Helt trådløse in-ears [STORTEST]: Slip dit headset helt fri

Jabra Elite 65t kombinerer et letvægtsdesign, der giver langvarig komfort med op til 15 timers batterilevetid med etuiet og fem timers lytning på en enkelt opladning, hvilket gør ørepropperne til den perfekte løsning til hverdagsbrug. Elite 65t vil være tilgængeligt i de førende farver Titanium Black og også i Copper Black og Gold Beige. 

Jabra Elite Active 65t er rettet mod de, der ønsker de features, som Elite 65t tilbyder, men som samtidig ønsker at kunne bruge ørepropperne, når de er aktive. Ørepropperne er udviklet til sportsbrug og har et mere sikkert fit grundet en særlig coating, integreret accelerometer til tracking features i Jabra app’en og en IP56 sved, vand- og støvcertificering. Elite Active 65t vil være tilgængeligt i farverne Copper Blue og Copper Red.

Alexa integration

Til de, der foretrækker at bruge stemmekontrol, giver de nye produkter mulighed for stemmestyring op imod alle de største virtuelle assistenter, nu inklusiv Amazon Alexa on-the-go. Jabra er blandt de første til at tilbyde denne mobile feature, der giver forbrugerne adgang til Alexa direkte fra ørepropperne. Med Alexa kan du bede om at få afspillet musik, høre nyheder, tjekke vejret, kontrollere smart home enheder og meget mere. Elite 65t har fire mikrofoners rækkevidde og fantastisk lyd.

Se også:  Helt trådløse høretelefoner til billige penge

Jabra Elite 65t vil være tilgængelig fra midten af januar hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 1.299,99 kroner.

Jabra Elite Active 65t vil være tilgængelig i begyndelsen af april hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 1.299,99 kroner.


TAGS
elite
helt trådløse hovedtelefoner
in-ears
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S