HP Elite x2 1012 G2 [TEST]: Elitær 2-i-1’er til den tjekkede business-mand

HP Elite x2 1012 G2 [TEST]: Elitær 2-i-1’er til den tjekkede business-mand

Share

En skamløs kopi af Microsoft Surface, men en lækker en af slagsen. Har du pengepungen i orden og søger en stilfuld to-i-en’er med kræfter til det meste, så kan Elite X2 være sagen

Selvom der har været rigtig mange forskellige forsøg, så er det tilsyneladende Microsoft, der har knækket koden for, hvordan man skaber den ideelle 2-i-1’er. I hvert fald kommer den ene efterligning efter den anden på markedet. En af de seneste er Elite X2 fra HP, der på ganske fortrinlig vis mestrer kunsten at kopiere en Surface.

Velkendt konstruktion

Er du bekendt med konstruktionen af en Surface Pro, så er der sådan set ikke så meget at tilføje i beskrivelsen af Elite X2.

Se også:  Microsoft klar med Surface Book 2

Den har selvfølgelig sine egne designdetaljer, ikke mindst højt-taler-rillerne i toppen og den tydelige Bang & Olufsen-signatur over skærmen, men ellers er konceptet helt identisk, med fuld justerbar kickstand, aftageligt tastatur med magnetmekanisme og en tilhørende pen.

Det er ikke originalt, men når det er udført som godt som her, kan vi snildt tilgive det – hellere et koncept, der fungerer, end et mislykket forsøg på at være ny og smart.

Fremragende tastatur

Selve tabletten er eksemplarisk udført, omend en smule tyk, i stilrent aluminium. Det er dog især tastaturet, der skal have ros. Også dette er nemlig skabt i aluminium, hvilket giver en fremragende stabilitet, som selv ikke Surface kan hamle op med.

Se også:  Surface Book 2 er ude i de danske butikker i dag

Del denne