Home » Betalingssoftware » Elementær billedbehandling med masser af muligheder
Elementær billedbehandling med masser af muligheder

Elementær billedbehandling med masser af muligheder

Share

Adobe Photoshop Elements 10 har masser af nemme funktioner til fotoredigering og nye smarte muligheder for at organisere og dele billeder gennem sociale medier

Den store udgave af Photoshop giver nærmest uendelige muligheder for at redigere billeder, men kan være lidt af en mundfuld, både i forhold til alle de funktioner, som skal læres, og i forhold til økonomien, som kan lide af en belastning, når der investeres i programmet.

Adobe har imidlertid været så venlige at sammensætte en pakke til os, der ikke har brug for masser af avancerede funktioner, men bare gerne vil have de bedste af dem serveret på en måde, der gør det nemt at redigere i vores egne billeder, taget med amatørkameraet eller mobilen.

Adobe Photoshop Elements 10 til Windows er den nyeste version af programmet, og her får du en komplet løsning med kraftfulde, men samtidig let anvendelige funktioner, der gør det nemmere at ordne, redigere og dele fotos. Et eksempel er Guided Edit, der gør det let at skabe flotte fotoeffekter trin for trin ved at følge enkle instruktioner.

[pt id=’2016934′ size=’large’ link=’file’]

 

Man kan også eksperimentere med effekter, lave sjove billedmontager eller skabe en drømmeagtig stemning med Orton-effekten. Photoshop Elements 10 har desuden fået nye tekstfunktioner, hvor man kan indsætte tekst, der følger kurver, konturer eller former i billedet. Desuden er der nye vejledninger for beskæring, som hjælper brugere på alle niveauer med at skabe interessante og visuelt tiltalende kompositioner.

Se også:  4 gode gratis programmer

Adobe Photoshop Elements 10 er der også lagt stor vægt på at organisere og gemme billeder. Funktionen ’Objektsøgning’ kan automatisk finde detaljer som eksempelvis vartegn, en blomst eller et dyr i fotoet, mens Organizer kan identificere dubletter og fotos, som næsten er identiske, så brugeren nemt kan rydde op og slette de billeder, der ikke er behov for, eller hurtigt oprette grupper med ensartede fotos.

[pt id=’2016933′ size=’large’ link=’file’]

 

Man kan desuden uploade fotos direkte fra Organizer til Facebook, Flickr, YouTube eller Photoshop.com, og man kan integrere vennelister på Facebook, så det er nemt at tagge fotos, som derefter kan vises direkte på Facebook.

Se også:  Spar penge: Billige programmer der kan matche de dyreste

Adobe Photoshop Elements 10 koster 775 kroner og sælges også i en pakke med sammen videoredigeringsprogrammet Adobe Premiere Elements 10 for 1162,50 kroner. Det er desuden muligt at opgradere ældre versioner. Begge programmer er nu tilgængelige på engelsk og forventes ude i dansk version til oktober.


TAGS
adobe
Billedredigering
Photoshop Elements

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S