Home » AOD Pro » Elektronikmesse åbner i Herning i dag
Elektronikmesse åbner i Herning i dag

Elektronikmesse åbner i Herning i dag

Share

Messerne er på vej tilbage. EOT – Electronics of Tomorrow blev tirsdag skudt i gang i messehallerne i Herning – med konferenceprogram, workshops, prisoverrækkelser og 77 udstillere

Motorsportsikonet Tom Kristensen (midt i billedet) åbnede tirsdag messen EOT – Electronics of Tomorrow i MCH Messecenter Herning. Så nu kan branchefolk igen mødes efter en lang corona-tørke.

Som det skal være på en messe, er der et konferenceprogram, workshops og prisoverrækkelser. Antallet af udstillere er kommet op på 77.

Åbningsdagen bød også på kåring af fremtidens teknologi- og elektronikiværksætter. En bred vifte af industrien er repræsenteret på EOT, og foruden de store, veletablerede virksomheder findes også en række innovative startups i det stærke udstillerfelt. Flere af dem har deltaget i iværksætterkonkurrencen EOT Pitching Contest, som på åbningsdagen kulminerede med en skarp finaledyst. IoT Cleaning, der har udviklet en intelligent softwareløsning til rengøringsplanlægning, løb med sejren og præmien på 50.000 kroner.

Se også:  Globale virksomheder går sammen om fælles IoT-standard til smarte hjem

Endnu en prisoverrækkelse er at finde på årets program. Onsdag kan besøgende overvære den nystiftede pris “Årets bedste IoT-løsning” blive uddelt til den virksomhed, som på bedste vis formår at skabe eller omdanne fysiske objekter til digitale enheder.

40 talere på konferencerne

Konferenceprogrammet omfatter flere end 40 talere fra ind- og udland, og de kommende dage kan besøgende gennem messens talks og workshops blive klogere på emner som Software, 5G, Green Innovation, Business, AI Data & Cloud og Security. For første gang på dansk jord kan man også opleve den verdenskendte LoRaWAN-konference “The Things Conference on Tour”, oplyses det.

Messen varer indtil torsdag 2. september.


TAGS
Elektronik
iiot
IoT
Messe
udstilling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S