Test: Elegant og enkel sikkerhedspakke

Test: Elegant og enkel sikkerhedspakke

Share

Nemhed er overskriften her. F-Secures pakke kører glat og ubemærket.

F-Secure Safe er ret let at installere, og når programmet dukker op første gang, foretager det straks en scanning. Derefter vises et vindue, hvor du nemt kan gennemgå de forskellige indstillinger. Her finder du faneblade for status, værktøj og statistik. Den sidste er lidt nørdet, men henter du ikke programmet frem og kigger alt for tit, er det et godt stykke værktøj at tjekke ved lejlighed. Her kan du se, om der er behov for at skrue op eller ned for sikkerhedsniveauet.

Der medfølger ekstraprogrammer som Install Booster, der skulle sikre bedre og hurtigere installa-tion af nye programmer. Filerne scannes, samtidig med at de installeres. Vi kunne ikke mærke nogen ydelsesforskel, når vi installerede med Install Booster slået til, og når værktøjet var slået fra. Det er jo som udgangspunkt et godt tegn. Vi vil jo have programmet til at gøre så lidt opmærksom på sig selv som muligt.

Se også:  F-Secure lukker sikkerhedshullerne i det smarte hjem med ny router

Udvælg dine filer
Der er små, fikse detaljer, som når du går ind på din netbank, og får et lille meddelelsesvindue, der oplyser, at du er på vej ind i din netbank, og det er et pålideligt websted. Det er da beroligende.

Del denne