Home » Hovedtelefoner og højttalere » Elegant koncertsal til dine ører
Elegant koncertsal til dine ører

Elegant koncertsal til dine ører

Share

Hovedtelefonen Sennheiser Momentum In-Ear har masser af gode funktioner og sørger trods det klejne format for overvældende lydoplevelser

In-earhovedtelefoner kan levere lyd af højeste kvalitet, men det er du måske ikke opmærksom på, hvis du er vant til at høre musik med det billige højttalersæt, der lå i æsken, da du købte din smartphone. Den forbedrede lyd kan du opleve med disse tyske ”ørepropper” fra den absolutte spitzenklasse, Sennheiser Momentum In-Ear.

Sennheisers trådløse over-ear-hovedtelefoner hedder også
Momentum, og ligesom disse lever in-ear-modellen op til navnet med et sporty og sofistikeret design, som understøttes af de røde og sorte farver og den matte tekstur.

Kun 16 gram vejer disse kvalitets-hovedtelefoner, hvor lydstyrke og opkald kan styres fra kontrollen, som sidder på kablet til højre stereokanal.

Kablerne fra højttalerchassiserne føres igennem en ring, som forhindrer dem i at filtre og blive slidt hurtigt. Risikoen for dette er dog ret lille, da kablerne er flade og derfor mindre tilbøjelige til at vikle sig rundt om hinanden. På kablerne sidder også en flytbar kabelsamler, som hjælper til med at holde orden på dem.

Hovedtelefonen kan styres med knapper på kablet til den højre øreprop. De er enkle at betjene, men for at udnytte dem optimalt
skal du vælge den rigtige hoved-telefon-model, som passer til din smartphone. Der følger fire forskellige spidser med hovedtelefonen, så det skulle være ret nemt at finde en, der passer til ens øre. De er nemme at fjerne og sætte på.

Se også:  Sennheiser XS Wireless Digital [TEST]: Fyr den af på elguitar uden ledning

Fantastisk lydgengivelse

Alt går op i en højere enhed, når et produkts ydelse svarer til
designets største kvaliteter. I Momentums tilfælde lever lyden fuldstændig op til, hvad den elegante formgivning lover. Designet er som nævnt sporty og sofistikeret, og det er lydgengivelsen også. Hvis du går fra din smartphones standardhovedtelefon, bliver du nærmest chokeret over den imponerende, fyldige lyd fra dette Sennheiser-sæt.

Højttalerne i Momentum In-Ear giver en kraftfuld, men alligevel stærkt styret gengivelse af stort set enhver musikgenre. Lydbilledet fra den lille ”pakke” er varmt og præsenteret på en stor musikscene, hvor du i gode optagelser nemt kan udskille enkeltinstrumenter og musikkens forskellige lag.

Det flade kabel ledes gennem en lille ring – begge dele modvirker, at kablet filtrer.

Det er en nydelse at lytte til Momentum In-Ear, og enhver kritik skal ses i det lys: Når man sætter fingeren på noget her, så er det en lille afvigelse fra det optimale, ikke graverende fejl. Nogle vil nok bemærke, at mens bassen banker godt og præcist igennem, og diskanten er behagelig, er mellemtonen uden særlige kvaliteter. Hovedtelefonen lever dog samlet set rigeligt op til sin prisklasse, når det drejer sig om den lydmæssige ydelse.

Behagelige at bære

Komfort kan være en udfordring for denne type hovedtelefon.
Indeni er vores ører jo forskellige. Momentum In-Ear sætter sig i
nogen grad ud over dette problem, særligt fordi hovedtelefonerne i sig selv er ret lette, hvortil kommer, at der er ret stor forskel på de spidser, der følger med hovedtelefonen.

Se også:  Sony lover industriledende støjreduktion i nye trådløse in-ears

Det er måske lidt forvirrende, at Sennheiser giver vidt forskellige
hovedtelefontyper det samme serienavn – her Momentum – men heldigvis betyder det på ingen måde, at ens kvalitetsforventninger bliver skuffede.
Hvis dit budget giver dig lov til at springe op i denne prisklasse – og 800 kroner er da en del penge for en in-ear-model – får du virkelig en belønning.

De positive sider ved Sennheiser Momentum In-Ear er samlet set mange: fremragende design, kabler, der ikke filtrer, og en overvældende lydkvalitet. Man undres tit over, at denne kompakte hovedtelefontype kan levere store musikoplevelser. Det gør man i særlig grad her, hvor selv de største koncertscener opleves levende og nærværende og – netop – storslåede med dette fine, tyske sæt.

Et godt alternativ

NAD Viso HP20

Vil du have en lidt stærkere mellem-tone, kan du som alternativ til Sennheiser Momentum In-Ear overveje NAD Viso HP20, som vandt stortesten i sidste nummer. Den gengiver især akustisk musik med en stor og ren klang, men har også power til rock og pop. Designet er mere neutralt. Prisen er knap 1000 kroner.

 


Sennheiser Momentum In-Ear
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4

Samlet

Pris: 800 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Sennheiser Momentum Free
TAGS
hovedtelefoner
in-ear
sennheiser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S