Home » Printer » Elegant fotoprinter til lommen
Elegant fotoprinter til lommen

Elegant fotoprinter til lommen

Share

Polaroid lancerer ny serie af instant fotoprodukter, når du vil have papirfotos på farten

Hvis du er en af dem, der indimellem savner at kunne printe en papirkopi af et digitalt billede, mens du er på farten og langt væk fra en almindelig printer, så har Polaroid gode nyheder til dig. De lancerer nemlig to produkter, der giver dig papirfotos direkte fra lommen.

Nye instant fotoprodukter

Ifølge Polaroid er interessen for instant-fotografering i vækst, og det marked får altså to nye produkter: Polaroid Mint Instant Pocket Printer samt Polaroid Mint Instant Print Camera.

Polaroid Mint Instant Pocket Printer kan, som navnet antyder, være i din lomme og printe papirbilleder direkte fra din smartphone eller tablet via Bluetooth. Den lille printer på blot 162 gram kan udprinte farvebilleder i størrelsen 5×7,6 cm (2×3 tommer) på under et minut og klarer op til 50 billeder på en opladning. Polaroid Mint-appen til iOS eller Android giver også muligheder for at redigere dine fotos før udskrift med filtre, rammer mm.

Se også:  HP Sprocket 200 [TEST]: Social lommeprinter

Polaroid Mint Instant Print Camera adskiller sig ved at være en hybrid mellem et digitalkamera og en printer. Dermed kan du via Print Camera’et tage 16 megapixel fotos og derefter printe billeder i 5×7,6 cm. Print Camera kan udskrive op til 40 billeder per opladning, og kameraet har seks billedeffekter såsom sort/hvid, vintage, ramme mm. Print Camera har det samme elegante design i stil med pocket printeren og vejer blot 173 gram.

Snart på markedet

Begge nye Mint-produkter fås i sort, hvid, rød, blå og gul og benytter sig af den blækfrie ZINK-teknologi og er klar på det danske marked inden udgangen af september. Den vejledende pris på både Print Camera og Pocket Printer er 1099 kr. per stk.

Se også:  Canon Zoemini C [TEST]: Dette kamera har indbygget printer

TAGS
fotoprinter
instant kamera
Polaroid

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S