Nu kan du få kamera i din ovn

Nu kan du få kamera i din ovn

Share

CombiSteam Pro Smart er en ny ovn fra Electrolux, der har indbygget kamera, så du kan tjekke stegen fra din smartphone, uden at stå i køkkenet 

Skal du langtidsstege et lam eller tilberede en hel gås til juleaften, så kræver det, at du dedikerer det meste af dagen til at stå i køkkenet. Det behøver du imidlertid ikke med den nye ovn fra Electrolux. For her kan du bare tjekke op på stegen fra din smartphone. I CombiSteam Pro Smart er nemlig kamera og indbygget wi-fi, så du kan få et direkte kig ind i ovnen, uanset hvor du befinder dig. 

I den medfølgende app er der desuden adgang til hundredvis af opskrifter, som kan sendes direkte til ovnen. På måde er du sikker på, at maden tilberedes ordentligt, uanset om der er tale om gåsen til juleaften eller avancereret sous vide tilberedning. Fra appen kan du også skrue op og ned for ovnen eller slukke ovnen helt, hvis nu du skulle have glemt at gøre det inden du gik hjemmefra, eller hvis du kommer senere hjem end ventet.

Se også:  Robotter der gør livet sjovere og nemmere

CombiSteam Pro Smart kommer på markedet i denne måned. I første omgang i Sverige og Norge, men mon ikke vi også får den til Danmark inden længe. Prisen er ikke offentliggjort.

Del denne