Home » Transport » Elbil med 1000 km rækkevidde kommer nu til Danmark
Elbil med 1000 km rækkevidde kommer nu til Danmark

Elbil med 1000 km rækkevidde kommer nu til Danmark

Share

Nios elbiler klarer helt op til 1000 km på en opladning og som alternativ til at lynoplade den, kan batteriet skiftes hos en swap station, så man er på farten igen med det samme

Netop NIOs infrastruktur vil ændre måden, hvorpå vi tænker på elbiler. Ligesom alle andre NIO-elbiler kan den lades op nøjagtig som vi allerede kender det fra andre elbiler herhjemme, men NIO kommer også til Danmark med en helt unik teknologi, der betyder, at NIO-brugere kan vælge at skifte batteri i stedet for at lade op.

I løbet af de kommende år vil NIO opstille såkaldte swap stations rundt omkring i landet, hvor NIO-brugere nemt og hurtigt kan skifte til et fuldt opladet batteri i stedet for at skulle vente på at lade op. Den teknologi er danskerne helt klar til, mener NIO.

Se også:  Snart kan benzin- og dieselbiler konverteres til el
Bryder grænserne

”Fra start har NIOs vision været at være et globalt brand med produkter og services af højeste kvalitet til vores brugere i hele verden. Danmark er et bæredygtigt og innovativt land, og det resonerer med vores vision. Vi har glædet os meget til at bevæge os ud på det danske marked i forbindelse med den allerførste udrulningsbølge,” siger Anja Bruun Meineche.

Den første af de produkter, der bliver lanceret i Danmark, er NIO ET7, der både bryder grænserne for rækkevidde i Danmark med op til hele 1000 kilometer på en opladning, og samtid er rummelig. Det forventes, at den kan fås fra efteråret 2022.

Se også:  Denne elbil klarer over 1000 kilometer på en opladning


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
nio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S