Home » AOD Pro » Ekstrem notebook er toppen af en flodbølge Lenovo-nyheder
Ekstrem notebook er toppen af en flodbølge Lenovo-nyheder

Ekstrem notebook er toppen af en flodbølge Lenovo-nyheder

Share

Dagen står i Lenovos tegn. Computergiganten lancerer blandt andet en ny version af luksus-notebooken ThinkPad X1 Extreme. Og den er ret ekstrem

Hvad kan Lenovo, når den ellers så business-afrettede producent virkelig skal give den gas?

Et godt bud er dagens nye bærbare luksus-computer ThinkPad X1 Extreme (4th Gen), der er seneste udgave af Lenovos ekstreme notebook. Se den på billedet foroven sammen med en ny skærm. Og ekstrem er et passende ord her. Lad os kigge lidt på specsene først.

Skærmen er ikke en sølle 14″-type. Nej, her er vi oppe i 16″ i det efterhånden så udbredte 16:10-format (ekstra højde!). Med 4K-opløsning, naturligvis. Det antyder en maskine tiltænkt kreative mennesker på farten, og det bekræfter resten af styklisten.

Kreativ luksus

Processoren er op til Intel Core i9 H-series vPro. Ram-hukommelsen kan pushes til 64 GB. Ssd-lagret kan tilvælges op til 2 TB (PCIe Gen 4), og grafikken leveres af et 16 GB NVIDIA GeForce RTX 3080. Trods maskinkraften lover Lenovo hæderlige 10 timers batteritid.

Se også:  Lenovo lancerer verdens første Windows 11-bærbare

Hvad skal man bruge denne notebook til? Ja, for det første er den et godt signal til omgivelserne. Designet er rasende elegant, og kabinettet bygget i karbon. Men ellers er det en maskine, som appellerer til grafikere, filmfolk, arkitekter, ingeniører og andre med behov for god stil, “motorkraft” og rimelig skærmstørrelse.

Også afkølingen af den nye luksus-notebook er ekstrem.

Personer, der ikke kan holde gamingfingrene i ro, kan også tage et kig på ThinkPad X1 Extreme. Med de kræfter (og en ret avanceret køling, der har luftindtag gennem tastaturet) skal spillene nok rulle hen over skærmen uden de store problemer.

Store nyhedsdag

Den nye ThinkPad X1 Extreme kommer på markedet til august. Danske priser er ikke opfundet endnu, men Lenovo angiver en startpris i euro på 2099. Så vi er over de 15.000 kroner, ser det ud til.

Se også:  Bærbare computere [STORTEST]: Her får du mest bærbar for pengene

Det er i det hele taget Lenovos store nyhedsdag her på Sankt Hans-aften. Foruden luksus-notebooken lancerer Lenovo på erhvervssiden de bærbare computere ThinkPad L13 Yoga Gen 2 og ThinkPad L13 Gen 2, begge med Ryzen-cpu. Her angives mere moderate priser: 749 og 649 euro. Leveringen er henholdsvis august og juli.

En sjov idé er nyheden ThinkVision M15 Mobile Monitor, der er en mobil ekstraskærm, som man kan bruge sammen med sin Lenovo-notebook. Den kommer til efteråret og får en pris på 299 euro.

Få en ekstra, transportabel skærm til din bærbare computer.

Også en kontorskærm, et nyt webkamera og en række nyheder til consumermarkedet (herunder Chromebooks) er blandt Lenovos lanceringer. Så vidt vi kan tælle sammen, præsenterer leverandøren en snes nye produkter i dag.

Dertil kommer en række tilbehørsnyheder under det nye Lenovo Go-brand, primært mus, powerbanks, headsets og tastaturer.


TAGS
Bærbar
Laptop
lenovo
notebook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S