Home » Stationær computer » Ekstrem gamer-pc
Ekstrem gamer-pc

Ekstrem gamer-pc

Share

Så er der smæk for alle pengene. Medions Erazer X7720 er rettet mod gameren, men der er rigeligt med kræfter til alle andre opgaver også

Medion‘s stationære computere har altid været skåret over samme læst. Men det bryder de totalt med i den nye Erazer X7720. Det ligner absolut ikke de traditionelle stationære computer fra Medion. Men fra onsdag d. 4/11 kan du købe dette spillemonster i Aldi for 14.999 kroner.

Vi kryber til korset med det samme og siger, at den computer er alle pengene værd. Den har en imponerende mængde hestekræfter, plads ud over alle grænser, masser af hukommelse og er faktisk rimelig støjsvag af en gamer-computer at være.

Stor og tung

Men du skal være klar over en ting, hvis du vælger at investere i denne computer. Den er stor, og den er tung, og det er ikke det medfølgende gamer-tastatur eller mus, der får den til at veje. Kabinettet er lavet i metal, det er solidt og der er masser af plads inde i den.

Da vi have pakket X7720 ud, var det første vi gjorde da også at åbne for kabinettet og kigge ind i maven på den. Det store kabinet gør, at der er masser af plads til at skifte enheder ud, eller sætte flere ind. Selvom den er født med 3TB harddiskplads (fordelt på 3 harddiske), så er der masser af plads til at sætte flere ind i den.

Se også:  Den nye Xbox bliver et grafikmonster - indmaden er afsløret

Ja faktisk så har Medion konstrueret den sådan, at to af de interne harddiske sidder i en raid-konfiguration, mens den tredje kan skiftes uden at åbne op til det indre. Den er “hot swappable”, og der er plads til endnu en harddisk der kan monteres som “hot swappable”.

En designmæssig genialitet mere er, at Medion har lavet forbindelser til usb samt e-sata i toppen af computeren, så du kan komme til dem, uden at skulle ned på bagsiden, eller åbne fronten af kabinettet.

Inden benchmark-testen begyndte måtte vi også lige kaste et blik på det tastatur og den mus der fulgte med. Heller ikke har havde Medion valgt at følge deres vanlige standard. Denne gang havde de leveret et godt og meget solidt tastatur med, som godt nok ikke har nogle makro-taster, men som er klasser bedre end tidligere tastaturer.

Musen er ligeledes meget bedre – den har en god form, den føles behagelig at arbejde med, og der er vægte med som du kan vælge at gøre musen tungere med. Rigtig godt gået.

Imponerer i test

En ting der forvirrede os en anelse, var at det var lovet at der var trådløst netværk i computeren. Det var ikke umiddelbart, før vi fandt den lille usb-dongle der fulgte med. Ind i usb-porten med den, og voila, så var der også trådløst 802.11n netværk i computeren.

Se også:  Før konsoller og pc-spil: Maskinerne i arkaderne

Nu kunne vi ikke trække spændingen længere, og vi kastede os over testen. Først vores gaming-suite 3DMarkVantage, som scorede maskinen med 14.792 3DMarks. Det er meget flot scoret, klart det bedste vi har set på en færdigsamlet computer, og til en pris på 14.999 kroner er det virkelig imponerende.

Nu prøvede vi så at sende den igennem PCMarkVantage, men dette program fik vi slet ikke lov til at installere. Det virker muligvis ikke under Windows 7, som er det operativsystem computeren er født med.

Derfor testede vi nu computeren med SiSoftware Sandra, og her sprængte vi testen – den lå i top over alle de computere der var i databasen, vi var meget tilfredse.

Den sidste test var Crysis interne benchmark. Det virker næsten overflødigt at sige, at X7720 også imponerede her. Vi havde en fps der aldrig kom under 60, uanset hvilken opløsning vi kørte testen igennem.

X7720 er ikke lydløs, men taget i betragtning at der er tre blæsere monteret i kabinettet, så er den faktisk forbløffende støjsvag.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Specifikationer

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Erazer X7720
5

Alt om DATA siger

Medions Erazer X7720 er den perfekte gamer-pc, men den kan snildt bruges til alle andre opgaver. Kontoropgave, billebehandling og så videre. Der er kræfter til det hele

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
aldi
computer
Erazer
Gaming
medion
X7720

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S