Home » Test » Ekstrem detaljering
Ekstrem detaljering

Ekstrem detaljering

Share

Detaljerne står knivskarpt – nærmest for skarpt

Dette Samsung er vildt imponerende, fra det øjeblik du tænder for signalet. Billedet står ekstremt detaljeret og med en dybde, så man næsten tror, det er 3D. Det er det ikke, for det kræver 3D-input og 3D-briller, som Samsung naturligvis også kan levere.

Selv uden 3D-signal er der en dybde og en detaljering, som nærmest skriger. Selv via et godt tv-signal (720P) står billedet meget skarpt. Med en Blu-ray-film bliver det voldsomt detaljeret. Det lyder som verdens bedste tv, men det er det altså ikke. Billedet er for udpenslet.

Detaljerne står mejslet ud på en unaturlig måde. Det har den konsekvens, at ser du en film, ligner det en dokumentar. Den glød og varme, der skal være i farverne ved en Hollywood-blockbuster ligner noget fra Discovery Channel. Du føler, du er med i en filmkulisse og ikke er betragter af en film.

Se også:  Nu kan LG-tv'er selv skifte til Filmmaker Mode

Man kunne foranlediges til at tro, at det er UHD-teknologien, der er årsagen, men ser vi på Samsungs almindelige full HD LED-baserede tv’er, kan vi genkende problematikken. Her bliver detaljerne ofte penslet ud på samme måde, og billedet ”råber” meget højt.

[pt id=’2029310′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Testens tyndeste tv med en dybde på blot 407 centimeter. Det er ret imponerende for apparat med en skærmdiameter på 65”.”‘]

Testens tyndeste tv med en dybde på blot 4,07 centimeter. Det er ret imponerende for apparat med en skærmdiameter på 65”.

Det er en god salgsdetalje, når det står side om side på hylderne i butikken, men når du kommer hjem bliver det for meget. Man bliver ganske enkelt træt i øjnene. Man kan justere en del på dette via billedmenuerne, men ikke helt nok. Vi fandt, at selvom vi var imponerede over Samsung, hver gang vi tændte, så var det det tv, vi valgte fra, når der skulle ses film.

Se også:  Intels nye cpu-generation og fremtiden

UE65F9005 er bestemt ikke et dårligt tv – det ville være en fejldom – men vi synes, man som producent bør tage farver og detaljering meget alvorligt. Samsung kan utvivlsomt ramme en gengivelse mere i stil med Panasonic og Philips, og det bør overvejes at gå den vej.

Kunne man kombinere Panasonics flotte farver med Philips’ naturlighed og Samsungs imponerende detaljering ville resultatet blive perfekt.


Samsung UE65F9005
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Samsung
tv
UHD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S