Home » Harddisk » Denne eksterne harddisk tåler at blive behandlet dårligt
Denne eksterne harddisk tåler at blive behandlet dårligt

Denne eksterne harddisk tåler at blive behandlet dårligt

Share

En ny og hurtig ssd-harddisk fra Samsung tåler stød og vandsprøjt. Det gør disken velegnet til at tage med rundt omkring

Den eksterne harddisk lever og har det godt, fordi den er velegnet til en hurtig backup og til tunge filer, som hurtigt skal overføres. Når den så tilmed er en lynhurtig ssd-type, kun vejer 98 gram, er kompakt, og tåler dårlig behanding i form af stød og vandstænk, så kan man næsten ikke ønske sig mere.

Alt dette passer på den nye Samsung T7 Shield Portable Solid State Drive.

“Uanset om man er professionel kreatør eller privatperson som kan lide kreativitet, er vigtigheden af et godt produkt med høj ydeevne lige stor. T7 Sheild giver brugere en holdbar og pålidelig harddisk, som garanterer at deres data forbliver sikret, hvis uheldet er ude og ssd’en skulle blive tabt, udsat for vand, eller hvis den skal anvendes udendørs,” siger Jani Laaksonen, produktansvarlig for memory hos Samsung i Norden.

Se også:  Samsung 980 Pro Heatsink 1TB [TEST]: Godt ssd-drev til pebret pris

Med en IP65-klassificering er ssd’en både støv- og vandresistent. T7 Shield er derudover også stødresistent efter fald fra op til tre meter.

Topper USB-hastigheden

T7 Shield er udstyret med en indlæsningshastighed på 1050 megabyte i sekundet (MB/s) og en skrivehastighed på 1000 MB/s, hvilket er den hurtigste overførselshastighed baseret på USB 3.2 Gen2-standarden. Den er omtrent dobbelt så hurtig som dens forgænger, T5, og er op til 9,5 gange hurtigere end traditionelle eksterne HDD-diske.

Samsungs T7 Shield kan anvendes på tværs af flere enheder og kan gemme store mængder af billeder og spil samt 4K- og 8K-videoer uanset, om det er på pc, Mac, smartphone (Android) eller gaming-konsol. Derudover har T7 Shield skærpet sikkerhed (*256-bit AES, Advanced Encryption Standard) med hardware-kryptering, så forbrugerdata er sikkerhedsbeskyttet, selv hvis T7 Shield skulle blive tabt, oplyser Samsung.

Se også:  Ny generation i stortest: Her er 6 kvikke NAND-ssd'er

T7 Shield er tilgængelig i beige, sort og blå og i størrelserne 1 TB og 2 TB. Enheden kommer med et USB Type C-til-C-kabel og et USB Type-C-til-A-kabel. Prisen er 1399 kroner for 1 TB og 2499 kroner for 2 TB.


TAGS
harddisk
SSD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S