Stortest: Eksplosive kræfter under tasterne – bærbare til gaming og underholdning

Stortest: Eksplosive kræfter under tasterne – bærbare til gaming og underholdning

Share

Hvis du drømmer om en bærbar pc med de helt store kræfter under tasterne, så skal du have fat i en af disse gamingmonstre. Datatid TechLife tester powermaskiner til under 10.000 kroner

Hvis du ind imellem synes, at din pc er lidt sløv i optrækket, når den bevæger sig uden for de trygge rammer i Word, Excel og PowerPoint, kan du overveje at tage et kig på en af de bærbare computere, vi tester her. Og hvis du er til seriøs gaming, skal du bare blive hængende. For der er eksplosive kræfter under tasterne – uundværligt til spil og forløsende til anden underholdning og til redigering af grafik, foto og video. Slut med sløvhed og hakkeri!

Se også:  Acer Spin 7 [TEST]: Ultralet hybrid

I mange år var gamingcomputere meget farverige med masser af lyseffekter og bling-bling. Men der er blevet længere mellem de ekstremt farvestrålende modeller, selvom man da godt må se, at her arbejder vi med ”motorer” af en anden kaliber end i en familie-pc til 3000 kroner. Men altså: Trenden dikterer et mere afdæmpet design. Og det bliver en gamingoplevelse jo ikke ringere af (så længe du vinder …).

Del denne