Eksploderet mus til gameren

Eksploderet mus til gameren

Share

Der er altså ikke sket noget med den. Den skal se sådan ud. Sandberg har skabt en mus for gamere, der går mere op i ydelsen end udseendet.

Sandberg Blast Mouse er et af de første produkter i den nye EsportsEquipment serie fra Sandberg. En serie som byder på gaming produkter til overkommelige priser.

Blast Mouse har da også et prisskilt, som ligger langt fra de etablerede gaming mærker. Alligevel står Sandbergs 30 års erfaring med at lave velfungerende computerudstyr bag musen, som ikke kun har et cool design, men også byder på attraktive funktioner, som kan gøre enhver gamer glad:

• Vægtfordeling balanceret med metalplade i bunden
• 10 programerbare taster
• 4000 DPI opløsning, som nemt kan skiftes efter behov
• 6400 fps – giver superhurtige reaktioner
• Programmerbare lyseffekter

Se også:  Billig dims gør dine hørebøffer trådløse

Martin Hollerup, adm. direktør for Sandberg A/S, siger om musen: “Gamerne er nogle af de mest krævende computerbrugere. Der skal ikke bare peges og klikkes. Kravet er total præcision og fuldstændig kontrol. Ellers kan man jo ikke vinde! Vi har i udviklingsfasen samlet informationer fra aktive eSports atleter, for at vide præcis hvilket stof en god gamer mus skal være gjort af. Blast Mouse er super råmaterialer, god byggekvalitet, høje speficikationer og en lækker finish. Alligevel formår vi at holde prisniveauet, hvor den private forbruger kan være med. Det er den slags, der gør mig stolt af min virksomhed.”

Blast Mouse er på vej i butikkerne. Prisen er 399 kroner.

Se også:  Corsair Glaive RGB Aluminium [TEST]: Ikke bare til gameren
Del denne