Home » Andet » EISA kårer årets bedste nyheder i Europa
EISA kårer årets bedste nyheder i Europa

EISA kårer årets bedste nyheder i Europa

Share

Så er vinderne fundet! EISA har udpeget årets europæiske ”Oscars” inden for audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder. Og Danmark er repræsenteret i dommerkomiteen. Datatid TechLife har været med til at udpege vinderne af en række af de eftertragtede priser

I den internationale elektronikverden er en EISA Award den måske mest eftertragtede og prestigefyldte pris, et firma kan ønske sig. Det er ellers ikke, fordi der er mangel på trofæer, som uddeles af udstillinger, magasiner, organisationer og medier, men en EISA Award har flere unikke kvaliteter, der gør den særlig respekteret og troværdig.

EISA – som er en forkortelse for European Imaging and Sound Association – er en sammenslutning af op mod 50 uafhængige specialmagasiner i 20 europæiske lande. Da ingen kan være specialister i alting, er EISA opdelt i ekspertgrupper bestående af redaktører, som til daglig arbejder med at beskrive, bedømme og teste produkter inden for deres respektive områder.

[pt id=’2036105′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samtlige EISA-medlemmer mødtes i år i Firenze for at kåre vinderne af de prestigefyldte europæiske priser der af mange regnes som verdens mest eftertragtede.”‘]

Samtlige EISA-medlemmer mødtes i år i Firenze for at kåre vinderne af de prestigefyldte, europæiske priser, der af mange regnes som verdens mest eftertragtede.

Det drejer sig om audio, video, foto, bilelektronik og mobile enheder.
Datatid TechLife er i år blevet indvalgt EISA’s Mobile Devices Expert Group. Denne ekspertgruppe på ni medlemmer blev oprindeligt dannet i 00’erne med denne artikels skribent blandt de stiftende medlemmer, fordi der var opstået et behov for en gruppe med specialviden om nye områder, som ikke passede helt ind under de eksisterende paraplyer. I dag omfatter mobile enheder mange af de produkter, som interesserer forbrugerne mest: smartphones, tablets og grej til gengivelse af indhold på farten. Kort sagt meget af det, du køber Datatid TechLife for at blive klogere på.

Sådan findes vinderne

Vejen til en EISA Award er ret lang, men består i hovedtræk af to store trin. Alle EISA-medlemmer, inklusive Datatid TechLifes repræsentant, sidder med begge hænder nede i motorrummet hver eneste dag, og én gang om året – i begyndelsen af juni – skal de nominere de produkter, som de hver især finder værdige til en pris.

For at kunne foretage denne nominering, er det et ufravigeligt krav, at vi, der sidder i juryerne, har haft hvert produkt i hånden, dannet os et indtryk af det og vurderet dets kvaliteter, så vi kan skrive en test af det – hvis vi ikke allerede har gjort det.

Hvis dette lyder selvindlysende banalt, skal det stilfærdigt indsparkes, at adskillige lokale og internationale priser faktisk uddeles, uden at vinderne på bedømmelsestidspunktet har eksisteret som produkter eller været fysisk til stede hos de pågældende juryer.

I slutningen af juni mødes samtlige EISA-medlemmer et sted i Europa, og så beslutter de enkelte ekspertgrupper, hvilke produkter der skal være deres vindere. Nogle gange går det nemt, og i andre tilfælde kan det tage længere tid at blive enig, men der lægges stor vægt på konsensus – at ingen føler sig overkørt af en damptromle. Det kan lyde svært, men det går forbløffende godt til trods for geografiske, sproglige og kulturelle forskelle – fra Norge til Italien og fra Storbritannien til Rusland.

Bundlinjen for dig som forbruger eller forhandler er tryghed og tillid: Når du ser et EISA Best Product-logo ved et produkt, kan du være sikker på, at udmærkelsen er baseret på en professionel vurdering hos et flertal i en ekspertgruppe.

Her er årets vindere og juryens begrundelser i kategorien mobile enheder, hvor Datatid TechLife sidder med i dommerkomiteen.

EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2015-2016

Huawei P8

Huaweis P8 smartphone, som bygger videre på succesen med sidste års prisvindende Ascend P7, leverer en forbedret kamera-ydelse og en overraskende high end-byggekvalitet, som giver denne økonomiske enhed et virkelig sofistikeret udseende.

Inde i det elegante aluminiumshus finder du en 8-core Kirin 930-processor, som kører med 2 GHz, har 3 GB ram, valg mellem 16 GB eller 64 GB lager, et batteri med en kapacitet på 2680 mAh, et 13-megapixel hovedkamera med optisk billedstabilisering og et f/2 objektiv udviklet til bedre ydelse i svagt lys, plus et 8-megapixel selfie-kamera.

Ydermere er P8’s fremragende 5,2” Full HD IPS-NEO-skærm behagelig at bruge under alle lysforhold. Når det gælder det vigtige pris/ydelsesforhold, er Huawei P8 simpelthen ikke til at slå.

[pt id=’2036126′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Huawei P8″‘]

Huawei P8

Samsung Galaxy S6 edge

I kraft af sin karakteristiske buede 5,1” QHD Super Amoled-skærm, er Galaxy S6 edge klart den sydkoreanske tech-mastodonts hidtil mest elegante mobile enhed. Men der er meget mere ved denne luksuriøse smartphone end dens lækre kurver.

[pt id=’2036127′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung Galaxy S6 edge”‘]

Samsung Galaxy S6 edge

Brugen af en ultrahurtig 8-core Exynos-processor og et imponerende 16-megapixel kamera sikrer, at Galaxy S6 edge også er en af virksomhedens mest velafbalancerede smartphones til dato. Hertil kommer den betagende klarhed og dynamik i skærmen med en opløsning på 1440 x 2560 pixel, og det er umuligt at betragte Galaxy S6 edge som andet end den bedste mobiltelefon, Samsung nogensinde har produceret.

Se også:  Huawei skyder genvej til flere danske apps på Googlefri mobiler

Lenovo YOGA Tablet 2 Pro

Den perfekte kombination af ydeevne, design og funktionalitet har gjort Lenovos andengenerations Yoga-tablet til den klare vinder i denne kategori. Fra 13,3” QHD (2560 x 1440 pixel) IPS-skærmen med 178 graders betragtningsvinkel og højtydende quad core Intel Atom Z3745 chipset til det langlivede 9600 mAh batteri og avancerede 8-megapixel bagkamera – Yoga Tablet 2 Pro udviser en ægte forståelse for, hvad køberne virkelig ønsker fra en tablet.

[pt id=’2036128′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Lenovo YOGA Tablet 2 Pro”‘]

Lenovo YOGA Tablet 2 Pro

Og hvis du leder efter noget lidt mere innovativt, hvad så med kombinationen af en integreret Pico-projektor, der kan vise et 50”-billede, to 1,5 W-stereohøjttalere og en 5 W JBL-subwoofer, som giver brugerne mulighed for at gøre enhver væg til deres helt egen minibiograf?

Sony Xperia Z3+

Sony Xperia Z3+ tilbyder en unik kombination af elegant design, alsidighed og robusthed. Denne 6,9 mm slanke smartphone er ikke alene vand- og støvtæt. Den er også udstyret med avancerede multimediefunktioner i form af suveræn fotografering, knivskarp 4K-video og højopløst audio.

Et nyt 5-megapixel, 25 mm vidvinkel-frontkamera giver dig mulighed for at tage imponerende gruppe-selfies, mens hovedkameraet byder på forbedret ydeevne i svagt lys og hurtigere billedbehandling. Lydsektionen er fuldt kompatibel takket være højopløst audio-indhold og justerer automatisk sine indstillinger til enhver til-sluttet hovedtelefon. Og oven i alt dette har Sony formået at levere op til to dages batteri-levetid.

[pt id=’2036129′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Xperia Z3+”‘]

Sony Xperia Z3+

LG Watch Urbane

Nu da smartwatch-scenen er ved at blive mere fyldt end nogensinde, viser LG, hvor denne type enhed er på vej hen med det elegante og alligevel kraftfulde Watch Urbane. Et metalhus og en Android Wear-platform er beriget med en 1,3” cirkulær skærm med en opløsning på 320 x 320 pixel, hvad der resulterer i en pixeltæthed på 245 ppi.

LG Watch Urbane er også udstyret med Qualcomms Snapdragon 400 chipset, som kører med 1,2 GHz sammen med 1 GB ram og 4 GB lager, der gør det til en lige så kraftfuld wearable-enhed som et luksuriøst udseende armbåndsur – velegnet til at bære til enhver lejlighed.

[pt id=’2036130′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”LG Watch Urbane “‘]

LG Watch Urbane

JBL Xtreme

Denne sejt udseende stænktætte højttaler, der bygget til ekstreme forhold som strande eller parties, bringer dig faktisk kraftfuld lyd i høj kvalitet overalt. Det stærke 10.000 mAh-batteri understøtter op til 12 timers spilletid og dobbelt USB-opladning.

Ved tilslutning til en smartphone kan JBL Xtreme også bruges som højttalertelefon med støj- og ekkoundertrykkelse, som gør samtalen dramatisk mere klar. Enheden leverer uanstrengt JBL’s karakteristiske klang ved svimlende lydstyrker ved at inkorporere fire aktive højttalerenheder, som understøttes af to JBL Bass Radiators, hvilket gør lyden mere fysisk. Endelig tilbyder enheden også JBL Connect, som trådløst kan koble flere kompatible højttalere sammen for at forstærke lytteoplevelsen.

[pt id=’2036131′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”JBL Xtreme “‘]

JBL Xtreme

LG G4

For den seriøse fotograf, som ikke har lyst til at gå rundt med et kamera i lommen, sætter LG’s G4 flueben i alle de rigtige bokse. Den 16-megapixel store 1/2,6”-sensor samarbejder med 3-akse optisk billedstabilisering om at sikre, at alle håndholdte skud er klippefaste og fri for kamerarystelser. Det hurtige f/1,8-objektiv er perfekt til vanskelige situationer med dårlige lysforhold, mens den superhurtige laser-autofokus låser sig fast på motivet med usvigelig hastighed og præcision.

Konstruktionen fuldendes af ColorSpectrum-teknologien, som altid er klar til at justere hvidbalancen til de aktuelle lysforhold for at fange mere realistiske og levende farver.

[pt id=’2036132′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”LG G4″‘]

LG G4

Endelig gør det smukke, kurvede design og den suveræne 5,5” Quantum IPS-skærm med QHD-opløsning G4 til et fantastisk værktøj til andre opgaver end fotografering.

Se også:  Sonys ekstreme støjdræbere klar i ny version - her er WH-1000XM4

AKG N60NC

Den nyeste tilføjelse til AKG’s Flight-hovedtelefoner vil rokke din verden med sin kombination af suveræn lydkvalitet og den bedste aktive støjreduktion i sin klasse. Du skal ikke længere leve med, at eksterne lyde slipper ind og ødelægger din personlige musiknydelse.

N60NC leverer op til 30 timers batteritid, og hvis du vil kunne fordybe dig i musikken i endnu længere tid, kan hovedtelefonerne stadig anvendes i passiv tilstand. Udover at tilbyde en enestående lytteoplevelse ser AKG’s elegant udformede N60NC-hovedtelefoner også godt ud.

Brugen af aluminium, formstabilt skum og læderdetaljer føjer en yderligere dimension af klasse til disse yderst attraktive letvægts hovedtelefoner.

[pt id=’2036133′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”AKG N60NC”‘]

AKG N60NC

Her er vinderne i samtlige EISA-kategorier: Audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder.

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2015-2016
Samsung Galaxy S6 edge

EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2015-2016
Huawei P8

EUROPEAN MULTIMEDIA SMARTPHONE 2015-2016
Sony Xperia Z3+

EUROPEAN MOBILE HEADPHONES 2015-2016
AKG N60NC

EUROPEAN MOBILE SPEAKER 2015-2016
JBL Xtreme

EUROPEAN TABLET 2015-2016
Lenovo YOGA Tablet 2 Pro

EUROPEAN WEARABLE DEVICE 2015-2016
LG Watch Urbane

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2015-2016
LG G4

Her er vinderne i samtlige EISA-kategorier: Audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder.

HIFI EXPERT GROUP

EUROPEAN LOUDSPEAKER 2015-2016
B&W CM6 S2

EUROPEAN USB DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2015-2016
OPPO HA-2

EUROPEAN HIGH-END AMPLIFIER 2015-2016
Mark Levinson No585

EUROPEAN AMPLIFIER 2015-2016
Hegel H160

EUROPEAN COMPACT HI-FI SYSTEM 2015-2016
Naim Mu-so

EUROPEAN HEADPHONES 2015-2016
Sennheiser
MOMENTUM 2

[pt id=’2036115′ size=’large’ link=’file’]

 

EUROPEAN TURNTABLE 2015-2016
Pro-Ject RPM3 Carbon

EUROPEAN NETWORK MEDIA PLAYER 2015-2016
Marantz NA8005

EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM 2015-2016
Denon HEOS

Her er vinderne i samtlige EISA-kategorier: Audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder.

HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP

EUROPEAN HOME THEATRE PROJECTOR 2015-2016
Epson EH-LS10000

EUROPEAN BEST BUY TV 2015-2016
Philips 55PUS7600

EUROPEAN HOME THEATRE TV 2015-2016
LG 65EG960V

EUROPEAN HIGH END TV 2015-2016
Samsung UE65JS9505

EUROPEAN SMART TV 2015-2016
LG 65UF950V

EUROPEAN CAMCORDER 2015-2016
Panasonic HC-WX970

EUROPEAN DESIGN TV 2015-2016
Sony KD-65X9005C

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA 2015-2016
Panasonic LUMIX DMC-G7/G70

Her er vinderne i samtlige EISA-kategorier: Audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder.

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EUROPEAN IN-CAR HEAD UNIT 2015-2016
Kenwood DNX7150DAB

EUROPEAN IN-CAR AMPLIFIER 2015-2016
HELIX P SIX DSP

EUROPEAN IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2015-2016
Hertz MLK 1650.3

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER 2015-2016
Focal Performance Expert P 25 F

EUROPEAN IN-CAR PROCESSOR 2015-2016
HELIX DSP PRO

EUROPEAN IN-CAR PREMIUM UPGRADE 2015-2016
Alpine X701D-A

EUROPEAN IN-CAR SMART UPGRADE 2015-2016
MOSCONI GLADEN PICO 2

EUROPEAN IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2015-2016
Ground Zero GZPW Reference 250

Her er vinderne i samtlige EISA-kategorier: Audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder.

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP

EUROPEAN HT RECEIVER 2015-2016
Pioneer VSX-930

EUROPEAN HT SOLUTION 2015-2016
Philips Fidelio B5

EUROPEAN SOUNDBASE 2015-2016
Sony HT-XT3

EUROPEAN SOUNDBAR 2015-2016
Canton DM 90.3

EUROPEAN HT SPEAKER SYSTEM 2015-2016
Klipsch Reference Premiere RP-280 Home Theatre System

EUROPEAN BEST VALUE HT SPEAKER SYSTEM 2015-2016
JBL Arena Cinema 5.1

EUROPEAN HT SUBWOOFER 2015-2016
ELAC SUB 2070

EUROPEAN BLU-RAY PLAYER 2015-2016
Pioneer BDP-LX88

EUROPEAN HT STREAMING SOLUTION
Netflix

Her er vinderne i samtlige EISA-kategorier: Audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder.

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EUROPEAN CONSUMER DSLR CAMERA 2015-2016
Nikon D5500

EUROPEAN PROSUMER DSLR CAMERA 2015-2016
Canon EOS 7D Mark II

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2015-2016
Canon EOS 5DS/5DS R

EUROPEAN CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2015-2016
Fujifilm X-T10

EUROPEAN PROSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2015-2016
Olympus OM-D E-M5 II

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM CAMERA 2015-2016
Sony α7 II

EUROPEAN PREMIUM COMPACT CAMERA 2015-2016
Leica Q

EUROPEAN TRAVEL COMPACT CAMERA 2015-2016
Sony Cyber-shot DSC-HX90/V

[pt id=’2036117′ size=’large’ link=’file’]

 

EUROPEAN DSLR LENS 2015-2016
SIGMA 24mm F1.4 DG HSM | Art

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR LENS 2015-2016
Canon EF 11-24mm f/4L USM

EUROPEAN DSLR ZOOM LENS 2015-2016
Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD

EUROPEAN DSLR TELEPHOTO ZOOM LENS 2015-2016
SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM | Sports

EUROPEAN COMPACT SYSTEM LENS 2015-2016
Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS

EUROPEAN COMPACT SYSTEM ZOOM LENS 2015-2016
Fujifilm Fujinon XF 16-55mm F2.8 R LM WR

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM LENS 2015-16
Olympus M.Zuiko Digital ED 40 150mm F2.8 PRO

EUROPEAN PHOTO INNOVATION 2015-2016
DxO ONE

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Se alle årets prisvindere

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
award
EISA
Huawei
lenovo
LG
Samsung
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S