Home » Hardware » EISA har kåret vinderne! Her er årets bedste nyheder i Europa
EISA har kåret vinderne! Her er årets bedste nyheder i Europa

EISA har kåret vinderne! Her er årets bedste nyheder i Europa

Share

Spændingen er udløst, og EISA kan præsentere de 66 vindere af årets ”Oscars” inden for audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder. Og med Datatid TechLife i juryen er der sat et solidt dansk fingeraftryk på nogle af de mest eftertragtede priser

Hvert år ved denne tid kan Datatid TechLife og 47 andre europæiske specialmagasiner offentliggøre vinderne af de prestigefyldte EISA Awards. European Imaging and Sound Association, som er det fulde navn på Europas ældste og mest indflydelsesrige organisation på dette område, sætter i år en ny rekord ved at uddele ikke færre end 66 af de eftertragtede trofæer i massivt aluminium.

Datatid TechLife er et af de 10 medlemmer af Mobile Devices ekspertgruppen, der hovedsageligt beskæftiger sig med mobiltelefoner og andre bærbare produkter, blandt andet hovedtelefoner, trådløse højttalere og VR-headset. Kort sagt meget af det, du køber Datatid TechLife for at få mere at vide om – plus hjælp til at vælge rigtigt.

Der står i EISA’s vedtægter, at for at et produkt kan vinde en EISA Award, skal det udmærke sig ved avanceret teknologi, praktisk udstyr, godt design og brugervenlig betjening plus et attraktivt forhold mellem ydelse og pris.

EISA 2017.

EISA-jurymedlemmerne og 150 gæster fra prisvindende firmaer ved sidste års gallamiddag på Berlins legendariske Kempinsky Bristol-hotel. Datatid TechLife er repræsenteret af den erfarne it-journalist Knud Søndergaard (hvid ring)..

Og ikke nok med det. De nævnte egenskaber skal være bekræftet ved praktiske test, som er udført af mindst fem magasiner. Herved adskiller EISA Awards sig fra adskillige lokale og internationale priser, der faktisk uddeles, uden at vinderne på bedømmelsestidspunktet har eksisteret som produkter eller været fysisk til stede hos de pågældende juryer.

Vejen til en EISA Award

Ligesom folkene bag filmverdenens ”Oscars” arbejder EISA med nomineringer.

I begyndelsen af juni skal ekspertgruppe-medlemmerne nominere de produkter, som de hver især finder værdige til en pris. For at enhver af os kan få lov til at foretage denne nominering af et produkt, skal vi have haft det i hånden, dannet os et indtryk af det og vurderet dets kvaliteter, så vi kan skrive en test af det – hvis vi ikke allerede har gjort det.

I modsætning til ved Oscar-uddelingerne, er det top secret, hvilke produkter der har været EISA-nomineret. Vi følger dette princip, fordi vi ønsker at fokusere på vinderne – ikke hvem der har været lige ved og næsten.

I slutningen af juni mødes samtlige EISA-medlemmer et sted i Europa, i år i Split i Kroatien, og så beslutter de enkelte ekspertgrupper, hvilke produkter der skal være deres vindere.

Med nogle produkter går det nemt, og i andre tilfælde kan det tage længere tid at blive enige, men det lykkes altid. Når du ser et EISA Best Product-logo ved et produkt, kan du være sikker på, at udmærkelsen er baseret på en professionel vurdering hos et flertal i en ekspertgruppe.

Fra 15. august har EISA-magasiner og vindere måttet offentliggøre deres priser, og på IFA-messens åbningsdag, i år fredag den 1. september, mødes et par hundrede mennesker til en officiel ceremoni på et af de fornemste hoteller i Berlin. Og når de så alle sammen lige har sundet sig i nogle dage, er det back to business – og forberedelserne til næste års EISA Awards.

1 2 3 4 5 6 7Næste

TAGS
EISA
priser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S