Home » Andet » EISA: Årets bedste nyheder i Europa
EISA: Årets bedste nyheder i Europa

EISA: Årets bedste nyheder i Europa

Share

Så er vinderne fundet! EISA kan endnu en gang præsentere årets europæiske ”Oscars” inden for audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder. Og igen i år har Datatid TechLife sat et dansk fingeraftryk på nogle af de mest eftertragtede priser

For 35. gang er det nu igen blevet tid til at offentliggøre vinderne af de prestigefyldte EISA Awards. European Imaging and Sound Association, som er det fulde navn på Europas ældste og mest indflydelsesrige organisation på dette område, markerer sit mini-jubilæum med at uddele ikke færre end 59 af de eftertragtede trofæer i massivt aluminium.

EISA er en sammenslutning over 45 uafhængige specialmagasiner fra 23 europæiske lande. Da ingen kan være specialister i alting, er EISA opdelt i ekspertgrupper bestående af redaktører, som til daglig arbejder med at beskrive, bedømme og teste produkter inden for deres respektive områder. Det drejer sig om audio, video, foto, bilelektronik og mobile enheder.

Datatid TechLife er blandt de 10 medlemmer af ekspertgruppen Mobile Devices, der hovedsageligt beskæftiger sig med mobiltelefoner og andre bærbare produkter, blandt andet hovedtelefoner, trådløse højttalere og VR-headset. Derfor får disse produkter særlig fremtrædende omtale i denne artikel.

Der står i EISA’s vedtægter, at for at et produkt kan vinde en EISA Award, skal det udmærke sig ved avanceret teknologi, praktisk udstyr, godt design og brugervenlig betjening plus et attraktivt forhold mellem ydelse og pris.

Vejen til en EISA Award

De nævnte egenskaber kan være ganske elastiske. Derfor er det et yderligere krav, at de skal være bekræftet ved praktiske test, som er udført af mindst fem magasiner i den pågældende ekspertgruppe. Herved adskiller EISA Awards sig fra adskillige lokale og internationale priser, der faktisk uddeles, uden at vinderne på bedømmelsestidspunktet har eksisteret som produkter eller været fysisk til stede hos de pågældende juryer.

Ligesom med filmverdenens ”Oscars” arbejder EISA med nomineringer. I begyndelsen af juni skal ekspertgruppe-medlemmerne nominere de produkter, som de hver især finder værdige til en pris. Medlemmerne har haft produktet i hånden og vurderet dets kvaliteter samt have skrevet eller være på vej til at skrive en test af det.

EISA_Gala_2015

EISA-jurymedlemmerne og deres omkring 150 gæster fra prisvindende firmaer ved sidste års gallamiddag på Berlins legendariske Kempinsky Bristol-hotel.

I modsætning til Oscar-uddelingerne er det top secret, hvilke produkter der har været EISA-nomineret. Man ønsker at fokusere på vinderne.

I slutningen af juni mødes samtlige EISA-medlemmer et sted i Europa, i år i Hamborg, og så beslutter de enkelte ekspertgrupper, hvilke produkter der skal være deres vindere. Med nogle produkter går det nemt, og i andre tilfælde kan det tage længere tid at blive enige. Når du ser et EISA Best Product-logo ved et produkt, kan du være sikker på, at udmærkelsen er baseret på en professionel vurdering hos et flertal i en ekspertgruppe.

Fra 15. august har EISA-magasiner og vindere måttet offentliggøre deres priser, og på den store IFA-messes åbningsdag, i år fredag den
2. september, mødes et par hundrede mennesker til en officiel ceremoni på et af de fornemste hoteller i Berlin. Og når de så alle sammen lige har sundet sig i nogle dage, er det back to business – og til forberedelserne af næste år EISA Awards.

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2016-2017
HTC 10
HTC 10 er udstyret med den seneste Snapdragon 820 processor og potent bakket op af 4 GB ram, en 5,2” QHD-skærm, et 3000 mAh batteri og en Quick Charge 3.0-oplader. Denne smartphone har et imponerende UltraPixel-kamera med 12 megapixel opløsning og optisk billedstabilisering plus et selfie-kamera. HTC’s Sense-brugerflade er stort set fri for dublet-apps og bloatware, og de bemærkelsesværdige specifikationer er med til at gøre denne model til årets bedste flagship-smartphone. Og under den lækre overflade vil du opdage et væld af andre killer-features. Hertil kommer en 24-bit Hi-Res Audio-certificeret D/A-konverter til lyd i højeste kvalitet og et fantastisk metalhus udfræset i ét stykke med affasede konturer og struktureret finish.

EUROPEAN-ADVANCED-SMARTPHONE-2016-2017---HTC-10

HTC-10

HTC 10

 

EUROPEAN MOBILE HEADPHONES 2016-2017
JBL Reflect Mini BT
Disse Bluetooth-hovedtelefoner føjer et element af sjov til en ellers adstadig sektor med deres friske farvesammensætning, mens deres gennemtænkte features og praktiske anvendelser gør dem ideelle til sport. Du vil sætte pris på deres svedbestandige materialer, flere forskellige øreprop-muligheder og den reflekterende ørestribe til sikker jogging i mørke. Måske er det mest imponerende dog, hvor godt disse yderst lette hovedtelefoner kan frembringe sådan en krystalklar lyd og solid, dyb bas med stor isolation fra omverdenen. JBL Reflect Mini BT har også en indbygget mikrofon, som holder baggrundsstøj på et minimum til komfortabel besvarelse af telefonopkald. Og oven i købet kan du få musik med til op til otte timer fra en opladning.

Se også:  Årets EISA-vindere er kåret! Her er verdens bedste tech-produkter

EUROPEAN-MOBILE-HEADPHONES-2016-2017---JBL-Reflect-Mini-BT

JBL-Reflect-Mini-BT

JBL Reflect Mini BT

 

EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2016-2017
Huawei P9
Denne smartphone har en 5,2” IPS-NEO LCD-skærm med full HD-opløsning, octa core HiSilicon Kirin 955 SoC-processor og Android OS 6.0 med Emotion 4.1-brugerflade. P9 er tilgængelig i et imponerende antal udførelser og fremstillet af udsøgte kvalitetsmaterialer. Huawei skriver historie ved at være den første producent til at implementere Leicas fototekniske knowhow i mobile enheder. Kameraet med to objektiver indfanger mere lys og giver bedre klarhed til både fotos og videoer, og batteriet på 3000 mAh har kraft nok til at optage masser af skønne øjeblikke mellem opladningerne. Den lækre finish med diamantslebne kanter og afrundede hjørner på unibody-metalhuset kombineret med 2.5D-glas gør P9 både praktisk og smuk.

EUROPEAN-CONSUMER-SMARTPHONE-2016-2017---Huawei-P9

Huawei-P9

Huawei P9

 

EUROPEAN BUDGET SMARTPHONE 2016-2017
Coolpad Torino
Denne overkommelige smartphone tilbyder to imponerende high end- funktioner, der kommer som en overraskelse til denne pris – ultrahurtig 4G-opkobling og en fingeraftrykssensor, der ikke blot kan bruges til sikkerhed, men også til at aktivere apps eller tage billeder ved brug af en bestemt finger. Du kan have to Facebook, Viber, WhatsApp og lignende konti kørende samtidigt, og der er også en privat sektor til dine billeder, videoer og beskeder. Med en Snapdragon octa core- processor samt hele 3 GB ram og 16 GB intern hukommelse, der kan udvides med microSD-kort, kan Torino håndtere enhver daglig opgave, du beder den om at udføre, og det hele foregår på en komfortabel 5,5”-skærm. Det er sjældent at finde en telefon i denne prisklasse, som leverer så meget værdi for pengene og er så sjov at bruge.

EUROPEAN-BUDGET-SMARTPHONE-2016-2017---Coolpad-Torino

Coolpad-Torino

Coolpad Torino

 

EUROPEAN MOBILE SPEAKER 2016-2017
JBL Charge 3
Med hjælp fra to passive radiatorer producerer denne frisk udseende enhed en dyb og kraftfuld bas til forbedring af den generelle lydkvalitet. For at få en endnu bedre og stærkere musikoplevelse kan du opkoble flere højttalere af denne type på én gang, så du kan spille den samme musik i sync. Du behøver ikke at bekymre dig om regn eller andre væsker, for JBL Charge 3 er IPX7-certificeret og kan endda nedsænkes i vand. En anden af de bedste features er et 6000 mAh batteri, der garanterer op til 20 timers spilletid og også kan bruges som powerbank til opladning af andre mobile enheder – perfekt til musik på farten.

EUROPEAN-MOBILE-SPEAKER-2016-2017---JBL-Charge-3

JBL-Charge-3

JBL Charge 3

 

EUROPEAN WEARABLE DEVICE 2016-2017
Garmin fenix 3 HR
Et sandt flagskibsprodukt, som har alle de features, du ville forvente fra en fitness-enhed. Garmins fenix 3 HR er ganske enkelt den mest imponerende wearable-enhed, du kan spænde på dit håndled. Med klassens bedste funktioner til både udendørs- og multisport-brug, samtidig med at den er et solidt smartwatch til hverdagsbrug, har den vist sig at være en meget kompetent partner før, under og efter træning med et meget højt antal hardware- og datafunktioner. Dette understreges yderligere af en meget veldesignet app til en bred vifte af andre mobile enheder, som sikrer fuldt udbytte af de funktioner, uret har at tilbyde. Alt dette placerer Garmin fenix 3 HR øverst på listen over de mest innovative og eftertragtede mobile enheder i verden.

EUROPEAN-WEARABLE-DEVICE-2016-2017---Garmin-fenix-3-HR

Garmin-f-¶nix-3-HR

Garmin fenix 3 HR

 

EUROPEAN MOBILE INNOVATION 2016-2017
LG G5
G5 begynder som en fascinerende high end smartphone, men det er inddragelsen af LG’s Friends-funktion, der hæver den til et niveau med virkelig topkvalitet. Den innovative modulkonstruktion gør det muligt at tilpasse telefonens udseende, funktioner og brugerflade til netop dine behov på et bestemt tidspunkt. Den tager også fantastiske billeder i kraft af sit dobbelte kamerasystem med vidvinkelmulighed. Brugere kan tilføje CAM Plus-modulet som et let håndgreb til at levere dedikerede manuelle kontroller til fingerspidserne, eller de kan forbedre lydkvaliteten ved hjælp af 32-bit D/A-konverteren i Hi-Fi Plus-modulet. G5 leveres med en fantastisk 5,3” Quad HD-skærm med 850 nit maksimal lysstyrke og høj pixeltæthed til en perfekt billedoplevelse – selv udendørs.

Se også:  Årets EISA-vindere er kåret! Her er verdens bedste tech-produkter

EUROPEAN-MOBILE-INNOVATION-2016-2017---LG-G5

LG-G5

LG G5

 

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2016-2017
Samsung Galaxy S7/S7 edge
Kameraet på Samsungs flagskibsduo kan levere fantastiske præstationer i praktisk talt alle fotosituationer. Dual Pixel-sensoren er på hele 12 megapixel og større end normalt, hvad der fremskynder autofokusprocessen med fasedetektion. Det lysstærke f/1.7-objektiv indfanger mere lys og sætter kameraet i stand til at tage meget detaljerede og smukke billeder – selv i mørke. Du kan gemme fotos i RAW-format og optage videoer i 4K-opløsning. Kamera-softwaren i Galaxy S7 / S7 edge er smart og nem at bruge. Desuden er der en Pro-funktion til de situationer, hvor manuelle indstillinger kræves til meget kreative og professionelt udseende fotografier.

EUROPEAN-SMARTPHONE-CAMERA-2016-2017---Samsung-Galaxy-S7---S7-edge

Samsung-GALAXY-S7--S7-edge

Samsung Galaxy S7/S7 edge

 

EUROPEAN USB DAC / HEADPHONE AMPLIFIER 2016-2017
Chord Mojo
Med teknologi fra firmaets high end D/A-konvertere, kommer Chords særdeles kvalificerede USB/hovedtelefonforstærker i lommestørrelse i et massivt, udfræset aluminiumshus, dekoreret med farvekodede kontroller. Mojo er batteridrevet, og hele dens digitale signalbehandling samt D/A-funktionerne er implementeret med original kode frem for hyldevarer for at sikre kompatibilitet med LPCM-audio op til 768 kHz og DSD op til DSD256. Med udvidelsesmoduler til SD-hukommelseskort samt Wi-Fi og Bluetooth trådløs opkobling, er det svært at finde en bedre kombination af alsidighed, lydkvalitet og valuta for pengene.

EUROPEAN-USB-DAC-HEADPHONE-AMPLIFIER-2016-2017---Chord-Mojo

Chord-Mojo

Chord Mojo

 

EUROPEAN VR HEADSET 2016-2017
HTC Vive
Dette VR-headset, som leveres med et par trådløse controllere og to basestationer, viser vej, når det gælder virtuel virkelighed. Det har et fremadrettet kamera, der sømløst blander den virkelige verden omkring dig med virtual reality, så du får en uforglemmelig oplevelse. Med 32 sensorer, 110° synsfelt, en kombineret opløsning på 2160 x 1200 pixel og 90 Hz opdateringshastighed, tilbyder HTC Vive naturlige bevægelser, forbløffende grafik og den mest engagerende VR-oplevelse på markedet. 360 graders bevægelsessporing hæver VR-oplevelsen til et helt nyt niveau ved at registrere din nøjagtige position i rummet og muliggøre reel udforskning og interaktion med den virtuelle verden. Velkommen til fremtiden.

EUROPEAN-VR-HEADSET-2016-2017---HTC-Vive

HTC-Vive

HTC Vive

 

Alle de øvrige vindere
Her er vinderne fra de øvrige EISA Awards-grupper 2016-2017

HIFI

EUROPEAN HIGH-END LOUDSPEAKER
Bowers & Wilkins 802 D3

EUROPEAN LOUDSPEAKER
ELAC Debut F6

EUROPEAN COMPACT AUDIO SYSTEM
Naim Audio Mu-so Qb

EUROPEAN TURNTABLE
Pro-Ject The Classic

EUROPEAN STEREO SYSTEM
Marantz CD6006 & PM6006

EUROPEAN NETWORK  MEDIA PLAYER
Bluesound NODE 2

EUROPEAN HIGH-END DAC
Hegel HD30

EUROPEAN HIGH-END HEADPHONES
AKG N90Q

EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM
Sonos PLAY:5

EUROPEAN AV ACCESSORY
SPIN remote

EUROPEAN USB DAC/HEADPHONE AMPLIFIER
Chord Mojo

HOME THEATRE AUDIO

EUROPEAN HT SPEAKER SYSTEM
DALI OPTICON 5.1

EUROPEAN HT RECEIVER
Denon AVR-X2300W

EUROPEAN SOUNDBASE
Canton DM 55

EUROPEAN SOUNDBAR
Yamaha YSP-5600

EUROPEAN HT HIGH-END
Trinnov Audio Altitude32

EUROPEAN BEST VALUE HT SPEAKER SYSTEM
Monitor Audio Bronze 5.1

EUROPEAN ULTRA HD PLAYER
Panasonic DMP-UB900

EUROPEAN AV ACCESSORY
SPIN remote

HOME THEATRE VIDEO

EUROPEAN TV
Samsung UE55KS9005

EUROPEAN HOME THEATRE TV
Panasonic TX-65DX900E

EUROPEAN SMART TV
LG UH770V

EUROPEAN HIGH-END TV
LG Signature OLED65G6

EUROPEAN HOME THEATRE PROJECTOR
BenQ W2000

EUROPEAN BEST BUY LARGESCREEN TV
Philips 65PUS7601

EUROPEAN ULTRA HD PLAYER
Panasonic DMP-UB900

EUROPEAN ACCESSORY
SPIN remote

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA
Sony α7S II

EUROPEAN ACTION CAMCORDER
Olympus TG-Tracker

PHOTO

EUROPEAN DSLR CAMERA
Canon EOS 80D

EUROPEAN PROSUMER DSLR CAMERA
Nikon D500

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR CAMERA
Canon EOS-1D X Mark II

EUROPEAN CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA
Olympus OM-D E-M10 Mark II

EUROPEAN PROSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA
Sony α6300

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM CAMERA
Fujifilm X-Pro2

EUROPEAN PREMIUM COMPACT CAMERA
Sony Cyber-shot DSC-RX1R II

EUROPEAN TRAVEL COMPACT CAMERA
Panasonic Lumix
DMC-TZ100

EUROPEAN DSLR LENS
Tamron SP 85mm F1.8 Di VC USD

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR LENS
Canon EF 35mm F1.4L II USM

EUROPEAN DSLR ZOOM LENS
Sigma 50-100mm F1.8 DC HSM Art

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM LENS
Sony FE 85mm F1.4 GM

EUROPEAN COMPACT SYSTEM ZOOM LENS
Fujinon XF100-400mm F4.5-5.6 R LM OIS WR

EUROPEAN PHOTO INNOVATION
Panasonic DUAL I.S. System

EUROPEAN PHOTO SOFTWARE
DxO OpticsPro 11

EUROPEAN PHOTO PRINTER
Canon imagePROGRAF PRO-1000

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA
Sony α7S II

EUROPEAN ACTION CAMCORDER
Olympus TG-Tracker

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA
Samsung Galaxy S7 / S7 edge

IN-CAR ELECTRONICS

EUROPEAN IN-CAR HEAD UNIT
Kenwood DDX5016DAB

EUROPEAN IN-CAR HD PLAYER
Sony RSX-GS9

EUROPEAN IN-CAR SMART UPGRADE
Match M 5DSP

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER
Hertz Mille Legend ML 2500.3

EUROPEAN IN-CAR PROCESSOR
Audison bit One HD

EUROPEAN IN-CAR HIGH-END COMPONENT
Ground Zero GZPA Reference 4PURE

EUROPEAN IN-CAR INTEGRATION
Mosconi GLADEN DSP 8TO12 AEROSPACE

EUROPEAN IN-CAR INNOVATION
Clarion Full Digital Sound

Læs mere om alle EISA-vinderne på www.eisa.eu


TAGS
EISA

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S