Home » TV » Ego-biografen er blevet bedre
Ego-biografen er blevet bedre

Ego-biografen er blevet bedre

Share

Sony Personal 3D Viewer er forsat forbeholdt din egen personlige 3D-nydelse, men har skarpere billeder, forbedret lyd og overlegen komfort i forhold til forgængeren

Umiddelbart lignede HMZ-T1 et dristigt eksperiment fra Sony, som sådan set var prisværdigt nok i sit forsøg på at skabe en anderledes måde at se film på, men næppe ville finde det store publikum. Den futuristiske 3D-hjem, der nemlig var langtfra billig, giver kun mulighed for, at en enkelt person ad gangen kan se film.

Såvel på Alt om DATA som på T3 var vi dog enige om, at Sony havde skabt en af de mest vellykkede enheder til at vise 3D. – Læs vores anmeldelse af HMZ-T1 her.

Se også:  Sony klar med spritnyt full-frame-kamera: Her er Alpha 7 IV

En vis succes må Sony dog have haft med HMZ-T1, for producenten er nu klar med en efterfølger.

Som sin forgænger kan HMZ-T2 sættes direkte på hovedet og er udstyret med 2D- og 3D-display i hd samt indbygget virtuel 5.1 surroundlyd.

Du får således en højrespons oled-skærm til hvert øje, og 3D Viewer’ens brede beskuervinkel på 45 grader giver en ægte widescreen-biografoplevelse. Den nye HMZ-T2 er også udstyret med en justerbar og aftagelig lysafskærmning, som sikrer, at du ikke bliver forstyrret, og som nemt klikkes af og på.

[pt id=’2023505′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Personal 3D Viewer HMZ-T2.”‘]

Sony Personal 3D Viewer HMZ-T2.

3D Viewer’ens 24p True Cinema-indstilling viser film, nøjagtig som instruktøren har visualiseret dem – på et stort lærred med 24 billeder i sekundet. Er du en ivrig gamer, skal du blot vælge indstillingen Clear for en jævn visning af hurtige og actionprægede sekvenser. Uanset hvilken indstilling du vælger, sænker Auto Colour Temperature Adjustment-teknologien gradvist billedets toneintensitet fra blå til røde nuancer, så du ubesværet kan se og spille dine yndlingsspil og -film i længere tid ad gangen.

5.1 surroundlyd

For at skabe et 360-graders naturligt lydbillede er HMZ-T2 udstyret med en virtualphones-teknologi samt et udvalg af lydindstillinger, der giver dig en oplevelse af at lytte til en ægte 5.1-kanals surroundlyd. Den indbyggede Harmonic Equalizer-teknologi genskaber lydkomprimeringen, der er gået tabt i den digitale bølgeform, og du får en meget mere komplet og fyldig lyd.

Med sine beskedne 330 gram er den nye 3D Viewer 20 procent lettere end sine forgængere og giver dermed langt større komfort. Det er vi glade for at høre, for netop dette var en af ulemperne ved forgængeren.

3D Vieweren er udstyret med justerbar hovedbøjle og forbedret pandestøtte, så de positionelle skærmobjektiver passer perfekt og sikrer dig en afslappende og klar 3D-visning. Du kan også bruge dine egne foretrukne hovedtelefoner og nyde fordybende surroundlyd.

Sonys Personal 3D Viewer, HMZ-T2, er tilgængelig fra begyndelsen af december. Den vejledende pris er 7.500 kroner.


TAGS
3D
film
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S